ahanda küskü, niyet bozuk, ağa kanal dısında, hemde ikisinin birden, ama momu yok ağanın, mom kazanırmı bilmem,
Printable View
ahanda küskü, niyet bozuk, ağa kanal dısında, hemde ikisinin birden, ama momu yok ağanın, mom kazanırmı bilmem,
[quote=Astatin;162405]60 dakkalığa bak be....maşşallah...indikelrdeki yükseliş trendine bak..toboya bak..cillop cillop hedef 62800 :) matadoru parçalamak istercesine azgın bir bull formayonu görüyorum..yada kılıcı yer oturur üwwww....fiyat buralarda direndikçe fraktalik hislerim kıpraşıyor...61200 de üst boll bandı yakalar..sonra her saat 800 puan çıkar...62800 ü yakalamsı için kaç saat geçmesi gerekir...2...61200+2*800=62800...Veriler açıklandığında yani 15:30 da 61200 ü yakalar....15:30 dan seans bitimine kaç saat var...2...yani 17:30 a kadar 62800...he rşey uyumlu...son 5 dakika tepeden şort... Yüzyılın analizini yaptım bu rada....vay be...şu sayılardaki gizemleri çözenler gibi oldum..geyik tabiki geyik bir tanem
[/quote]
pala şifresini çözdüğüme kızdı sanırsam...gerçi her asıl hareket yönünden önce bir silkeleme maksatlı ters yapıyor ama..neyse..üwww
sen böyle pozda kararsız kazım olduğun zamanlarda trendin eli kulağında oluyor asti..:..:
Ağa herhalde yüznumeroya gitmişti, o arada biri, şimcik, dedi, ama ağa küçüğe gitmişti, çabuk döndü, yada ağa şeker hastası, uyku bastırdı bir an, veya öğlen yoğurt neyin yemiş olabilir,.......
Faşo ağa... Sırf stop-loss'ları toplamak için aşağı indirdi piyasayı herif... Sembolik 1 kontratlık long'um stoplandı ama hemen 1 tane daha açtım. Sırf ağaya inat... :)))
5-satta
10-alda
15-satta
20-alda
60-alda
gün-satta
3-3 durum.. (öncekinde 10 dklık yoktu ama, şortlar 3 olunca denge gelsin diye ekledim)
60600 short.
[quote=jerfin;162409]sen böyle pozda kararsız kazım olduğun zamanlarda trendin eli kulağında oluyor asti..:..:[/quote]
kararsız değilimki..aksine gayet kararlıyım...62800.kom alırım anahtarını
hımmmm USDYTL de gıprşama var yukarı..hoş deeelll
[quote=security;162410]Ağa herhalde yüznumeroya gitmişti, o arada biri, şimcik, dedi, ama ağa küçüğe gitmişti, çabuk döndü, yada ağa şeker hastası, uyku bastırdı bir an, veya öğlen yoğurt neyin yemiş olabilir,.......[/quote]
veya fxci kısaları kapamış olbilir,
[QUOTE=YAVUZHAN;162300]ran lojistik tam halka arz olmuş :)[/QUOTE]
İlk seans tabandı, şimdi ilk seans kapanışının üstünde işlem görüyor... :confused: Ayrıca müthiş hacim var, isc ve garantiden fazla hacmi var şuanda...
77000 kontratla finalmi olur pala..çek şunu 62800 e ..hacmi çıkar 400000 kontrata..neşemizi bulalım... yada ver 58000 e kadar hacmi çıkar 400000 e hayatın anlamını bulalım **