Yyld :)
Printable View
Yyld :)
[quote=fXci;162290]sındı vop 611xx test etmeye gıdermı aceba emme nolursa ossun 300 pıvanımı versınde nereye gıderse gıtsın acgozlulunk yok gayrı bende ....[/quote]
Aneeey,,
VAN MİNİT TRADING CORP,:::
Bilançayı öğle öncesi mi açıklayacaksın gari:confused:?:::
[quote=abka;162284]aman arkadaşlar! [B]günlük sistemi [/B]al veren buraya mutlaka yazsın(önemli rica)..
yahu 2 günlük sistemim var(ekim vade 64000 den sat da)...
ama hertürlü al sinyali benim için dikkate degerdir...[/quote]
beni az çok tanıyan herkes pozisyon alırken sistemlerle işim olmadığını bilir. yine de aynı kişiler, bazı sistemleri göz ucuyla takip ettiğimi de bilir.
sırf sordunuz diye sölüyorum.
önemsediğim bir sistem, çarşamba günü itibarı ile günlük'lerde long'a geçti.
çok çok önemli not:
kurduğum korelasyonlar kesinlikle ama kesinlikle yurtdışı pariteler ve yurtdışı piyasalar üzerinedir. kesinlikle yurtiçinden tek bir data bile almamaktadır.
bol kazançlar...
[quote=jerfin;162301]aslında en güzeli tırtık.. komisyon oranın da düşükse karı süper.. borsaların %70 i yatay piyasadan oluşuyorsa eğer trend bekleyip durmak anlamsız.. ama bekliyoruz işte..:..::..:[/quote]
her şey dadında güzel, tırtık zamanı tırtık, trend zamanı trend,
örneğin 2 gündür volatilite var hemde kaba dalgalı, şimdi burda ara perdeler süpr çalışıyor, hemde garanti, fx iyisini yapıyor, çünküm trend yok artık,
[quote=unlimitted;162310]beni az çok tanıyan herkes pozisyon alırken sistemlerle işim olmadığını bilir. yine de aynı kişiler, bazı sistemleri göz ucuyla takip ettiğimi de bilir.
sırf sordunuz diye sölüyorum.
önemsediğim bir sistem, [COLOR=red][B]çarşamba günü itibarı ile[/B][/COLOR] günlük'lerde long'a geçti.
çok çok önemli not:
kurduğum korelasyonlar kesinlikle ama kesinlikle yurtdışı pariteler ve yurtdışı piyasalar üzerinedir. kesinlikle yurtiçinden tek bir data bile almamaktadır.
bol kazançlar...[/quote]
düzeltmedir.
şu sıralar yoğun çalışmalardan gün kavramım karıştı.
[B]dün itibarı ile değil, çarşamba günü itibarı ile[/B] al'a geçmiştir.
kusura bakmayın.
şimdi şuna iyi dikkat etmeliyiz.. boğa piyasası bitti mi bitmedi mi.. eğer bittiyse ve ayı piyasası başladı ise düzeltme dalgaları dip oluşumu şeklinde oluşur ve düzeltme dalgası bittiğinde herkes boğa piyasasındaki gibi yukarı kopuş beklerken birden aşağı kopar..
düzeltme dalgaları sistemleri bitiren, trendde aldığını verdiren dalgalardır.. o yüzden bu dip oluşumu görüntüsüne temkinli yaklaşıyorum ben..
sn. sazan EW dilinde daha güzel açıklayacaktır bunu..
buda günlük görüntü...en önemlisi trend gücü göstergesinin 0 dan 2 ye çıkması...eğer vob 400-500 puan daha yükselirse bu 2 yi yukarı kesecek ve günlüğünde ala geçmesi muhtemel olacak..2 seviyesi şu açıdan kritik; tepkilerin bittiği noktayı işaret eder..bundna sonra ya yeni trend (2 yi yukarı kesmesi) olur..yada olan hareket ara düzeltmedir ve ana trend devam eder (2 den tekrar aşağı dönmesi)..yani dananın kuyruğunun kopacağı gün bugün
[IMG]http://i38.tinypic.com/efmalf.jpg[/IMG]
Sazan sıkılır, 675'den aldığı lonları 650'den verir. 3 sistem hala long.
[quote=jerfin;162301]aslında en güzeli tırtık.. komisyon oranın da düşükse karı süper.. borsaların %70 i yatay piyasadan oluşuyorsa eğer trend bekleyip durmak anlamsız.. ama bekliyoruz işte..:..::..:[/quote]
[quote=Astatin;162322]buda günlük görüntü...en önemlisi trend gücü göstergesinin 0 dan 2 ye çıkması...eğer vob 400-500 puan daha yükselirse bu 2 yi yukarı kesecek ve günlüğünde ala geçmesi muhtemel olacak..2 seviyesi şu açıdan kritik; tepkilerin bittiği noktayı işaret eder..bundna sonra ya yeni trend (2 yi yukarı kesmesi) olur..yada olan hareket ara düzeltmedir ve ana trend devam eder (2 den tekrar aşağı dönmesi)..yani dananın kuyruğunun kopacağı gün bugün
[/quote]
veri varmı bu gün, orda oprasyon olabilir, yukar görüntüsü, arkadan şelale, ama ptesi de çok uygun,
zaten bir 60200-300 beklenti mevcut, şu sıralar,........
[quote=security;162325]veri varmı bu gün, orda oprasyon olabilir, yukar görüntüsü, arkadan şelale, ama ptesi de çok uygun,[/quote]
peeee veri ne demek... verilerin hası var....tarım dışı istihdam ve işsizlik verileri....15:30...
[quote=sazan;162323]Sazan sıkılır, 675'den aldığı lonları 650'den verir. 3 sistem hala long.[/quote]
üwwwwwww