vay anasına!!! sisteme bulaştık,yerimde sayıyom..
artık ilk günler gibi serbest sitil...
yarın yukarı gap olama ihtimali bana göre %85.9973:)
gerçi sistemde al da..
Printable View
vay anasına!!! sisteme bulaştık,yerimde sayıyom..
artık ilk günler gibi serbest sitil...
yarın yukarı gap olama ihtimali bana göre %85.9973:)
gerçi sistemde al da..
[QUOTE=Astatin;161428]pambığa sor..bu forumun refresh ustası o:::[/QUOTE]
Pambık zaten sana sormuştum.:)
58xxx kapamadığı sürece rahat değilim..595xx kaparsa zaten rahat olacak bir durum yok **
hulem şinci ben geceye flat girsem, bu DJI kesin %4 düşer....kısa girsem bir ihtimal düşer bir ihtimal çıkar..uzun girsem kesin %8 düşer...bu durumda kısa gireyim bari... :)
[quote=parderi;161430]Pambık zaten sana sormuştum.:)[/quote]
benim matriks yüzeysel pağdeği refresh mifresh te paklamıiy yani :::
SON DERECE AHLAKSIZ, İĞRENÇLİK DERECESİNDE TERBİYESİZ, FÜTURSUZCA HAYVANİ BİR DÜŞÜŞ İSTİYORUM DJI da...9550 altındaki her kapanış bu tanıma uyar...
Modaya uyayım: Nerde teşekkürler...hadi hadi..beyle üfürükçüyü fatih de bulamazsınız..
Metroya selam şorta devam..pağdeği pağdeği
[QUOTE=Astatin;161432]hulem şinci ben geceye flat girsem, bu DJI kesin %4 düşer....kısa girsem bir ihtimal düşer bir ihtimal çıkar..uzun girsem kesin %8 düşer...bu durumda kısa gireyim bari... :)[/QUOTE]
Flat girde biz kazanalım bare .lelele
geceye kısa....
geceye shortesagne..my last decision...:D:D
[quote=manorc2000;161436]Flat girde biz kazanalım bare .lelele[/quote]
ayıbettin senimi kıracağım, ama, şimdi flat girersem ve dj %2-3 falan düşerse, arkamdan çok dedikodu olur..ayu nun hasıydı ama şu geceye filat girdi derler..o yüzden geceye kısa..bedduamıda etmişim daha ne...
vay anasına..
yok mu uzun giren..
[quote=ATHLON;161246]59.600-59.700 sevıyeleri portföyün 1/n i kadar kısa için önerilebilir.(n) 'i küçük tutmak cesaret, büyük tutmak sabır ister...[/quote]
orta şekerli cesurum...