[quote=thracian;213005]Biri de "Olayim Allahina"yi cevirsin Almanca`ya Allah askina:)
Ingilizce`ye cevirseniz de olur...
Aslinda Türkce`ye de cevirseniz olur, ben ne demek oldugunu bilmiyorum:).dng[/quote]
süperdi süper! :D:D
hoşgeldin...
Printable View
[quote=thracian;213005]Biri de "Olayim Allahina"yi cevirsin Almanca`ya Allah askina:)
Aslinda Türkce`ye de cevirseniz olur, ben ne demek oldugunu bilmiyorum:).dng[/quote]
süperdi süper! :D:D
hoşgeldin...
son poz kısa devam .. sabahtan uzundum 900 flat oldum .. 850 kısaldım .. istop yazılı kısa devam .. %5 düşer bence tahminim .. üvvv .. .ıngaaaaaaa
Aslinda Türkce`ye de cevirseniz olur, ben ne demek oldugunu bilmiyorum:)[/quote]
Ben de "Allah'a ısmarladık" konusunda acil yardım bekliyorum... Kim neyi niye ısmarlamış, karşılığında ne bekliyor, bunca yılldır hala çözemedim... :..:
sıkı tutunun...
biraz hızlanacagız....
63800 e 17,30 da varmamız lazım....
[QUOTE=Astatin;212990]yannış annadın mbm patron.. o kötü bişi değil..:)[/QUOTE]
he bende iyi dilekte bulundum zaten..::::::
[quote=Astatin;213006]lem kimse bilemedimi bunu..:::hayret..yoksa yine birileri bir başkası yannıl yanıt versin diyemi bekliyor:..::..:
kolaylaştıralım soruyu o zaman; elektrik trafosuna kuş zıçmış bişey olur mu?
(elektrik mühendisleri cevap vermesin lütfen):D:D[/quote]
bı de tren rayına işersen çarpılır mısın var...ehehe
üçgene bak vay ** ... üçgenininde apexininide .. vayyy ..
[QUOTE=Astatin;212970]biri yanlış cevap versede üzerine yazıp dalga geçsem diye bekliyodum:D:Dyoksa o kuş 1 saat uzaklıktaki tuvalete sıçmaya bile gitse cevap 75 yani..:D:D
gızma lem efiksci şakkaaa[/QUOTE]
.lelele.lelele
ülem hemen atlarsın zati o sorunun cevabı bilirkene neden yannış cevap yazdım heç yanıltmadın gayri
:D
[IMG]http://i40.tinypic.com/2vw761i.png[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;213012]süperdi süper! :D:D
hoşgeldin...[/QUOTE]
Hosbulduk abi.....lelele
[quote=Strategist;213014]Ben de "Allah'a ısmarladık" konusunda acil yardım bekliyorum... Kim neyi niye ısmarlamış, karşılığında ne bekliyor, bunca yılldır hala çözemedim... :..:[/quote]
allaha emanet ol 'un farklı sölenişi hatta telafuzda alasmarladık gibi bi şey çıkıor ağızdan:..:
[quote=fXci;213019].lelele.lelele
ülem hemen atlarsın zati o sorunun cevabı bilirkene neden yannış cevap yazdım heç yanıltmadın gayri
:D
[/quote]
bu kadar uğraş gerektiren bir çözüm kullanman, yanlış cevap vermenden daha kötü ama:D:D:D
[quote=ATHLON;213017]bı de tren rayına işersen çarpılır mısın var...ehehe[/quote]
niye ki bu trenler kömürlü :::
Bu sistemin hakkını veremiyorum a*... Kırılmadan önce short yakmıştı, fake'i yemedi, hala da short'da ısrar ediyor... Kullanmayacaksam niye sistem programlıyorum onu da anlamadım...
[QUOTE=Strategist;213014]Ben de "Allah'a ısmarladık" konusunda acil yardım bekliyorum... Kim neyi niye ısmarlamış, karşılığında ne bekliyor, bunca yılldır hala çözemedim... :..:[/QUOTE]
Hehe, hakikaten ya...
Hele bunu cevirmeye kalksan, din savasi bile cikarabilirsin:)
üçgenin apexine gurban ..vayyyy .. excali patros nerde ..
[quote=Strategist;213024]Bu sistemin hakkını veremiyorum a*... Kırılmadan önce short yakmıştı, fake'i yemedi, hala da short'da ısrar ediyor... Kullanmayacaksam niye sistem programlıyorum onu da anlamadım...[/quote]
metatrader'da aynı grafikte çalışan 7 tane sistemim var.
ama ben sistem kullanmıyorum .kom
[quote=fXci;213019].lelele.lelele
:D[/quote]
fxci patron ne yapmışın öle yav oha ve takdir karışımı bi yüz ifadesi ile duruyorum şuanda :)
[quote=unlimitted;213029]
metatrader'da aynı grafikte çalışan 7 tane sistemim var.
[/quote]
Bilgisayarından duman çıktığı oluyor mu hiç? :..:
[quote=Strategist;213031]Bilgisayarından duman çıktığı oluyor mu hiç? :..:[/quote]
heh bunu kim soracak diye düşünüyordum ben de...
matriksçi abileri öpüp duruyosunuz ya habire.
sen metatrader kullanmadın demi hiç? :D
hımm..aşşa kırıldı ssü verip yukarı...mı aşşa kırıldı süsü verip yukarı kırıldı süsü verip aşşamı, yoksa aşşa kırıldı süsü verip yukarı kırıdı süsü verip aşağı kırıldı süsü verip yukarı mı..hım USDYTL düşüyo Tahvil fazi düşüyo..YYLD
[quote=unlimitted;213032]heh bunu kim soracak diye düşünüyordum ben de...
matriksçi abileri öpüp duruyosunuz ya habire.
sen metatrader kullanmadın demi hiç? :D[/quote]
Kullandım, programlama dilini de öğrendim. Bir ara sistem yazıp forex'de 24 saat otomatik al-sat yaptırmaya niyetlenmiştim. Sonra "de gel lem akıllı ol" dedim kendime. :)
[quote=Astatin;213033]hımm..aşşa kırıldı ssü verip yukarı...mı aşşa kırıldı süsü verip yukarı kırıldı süsü verip aşşamı, yoksa aşşa kırıldı süsü verip yukarı kırıdı süsü verip aşağı kırıldı süsü verip yukarı mı..hım USDYTL düşüyo Tahvil fazi düşüyo..YYLD[/quote]
Tahvil faizlerinin Matriks'deki kodu nedir patron?
[quote=Strategist;213035]Tahvil faizlerinin Matriks'deki kodu nedir patron?[/quote]
TAHVIL...TAVHL değil ha..TAHVIL
[quote=Strategist;213034]Kullandım, programlama dilini de öğrendim. Bir ara sistem yazıp forex'de 24 saat otomatik al-sat yaptırmaya niyetlenmiştim. Sonra "de gel lem akıllı ol" dedim kendime. :)[/quote]
belki 200'e yakın sistemi metatrader üzerine şıftırtmışımdır.
metatrader'i zorlayan bir sistem ben bugüne kadar görmedim.
hatta programlardan iyi anlayan bir arkadaşım şu yorumu yapmıştı.
"bunca platform kullanmışımdır, metatrader kadar sorunsuz ve hızlı bir platform görmedim."
ama MT'yi zorlayan sisteme denk gelmemiş olabilirim. belirttiğim gibi, sistem olayından çok anlamam. sen dibine vurmuşsun baksana dil mil. :)))
[quote=Astatin;213036]TAHVIL...TAVHL değil ha..TAHVIL[/quote]
Sağol.. Cevap bu kadar basit olunca sorumdan utandım şimdi... :p :..:
EMA 112= 64613...sazan bosajjj
[quote=unlimitted;213029]metatrader'da aynı grafikte çalışan 7 tane sistemim var.
ama ben sistem kullanmıyorum .kom[/quote]
GAZİNO DA SİSTEMİ NE YAPACAN....dng.dng
VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN....uyk.kom
SAK ŞUKA.....heyk
yannız uzun zamandır bu kadar düzgün üçgen görmedim yaw...altın mirror ını alsan üstteki çıkıo.maşallah..
[quote=Strategist;213014]Ben de "Allah'a ısmarladık" konusunda acil yardım bekliyorum... Kim neyi niye ısmarlamış, karşılığında ne bekliyor, bunca yılldır hala çözemedim... :..:[/quote]
Güzel bir soru svg .Strategist,
Bildiğim kadarıyla ikimiz de almanca biliyoruz,almancası görüşmek üzere anlamında "auf wiedersehen",ama türkçesi çok farklı:
Bilgim dahilinde izah edeyim:
[B]Allahaısmarladık demek,bir kişinin yanından uzaklaşırken,bundan sonraki bütün işlerimi,Allah'ın yapacağına inancım tamdır,O benim vekilimdir,benden çıkmakta gibi gözüken tüm eylemler,esasında onun ,benim bu vücut ve ruh mekanımda ,oluşturduğu fiillerdir,dolayısıyla ben aradan çekilmişim manasındadır...[/B]
Tasavvufi anlamı vardır ve günlük hayatta söylendiği zaman,gerçekten kim neyi kime ısmarlamış gibi,tuhaf bir mana çıkmakta..
Mesela:
[B]Çok kullandığımız "Merhaba " kelimesinin de kelime kökeni itibarıyla "ben seni tanırım ,sen benim gayrım(=benden farklı) değilsin" manasına geldiğini de biliyor muydunuz?Birisine merhaba dediğinizde,esasında farkında olun ya da olmayın Tanrı ile selamlaşmış olursunuz...:)))[/B]
Bu topik için alakasız ve ağır bir cevap oldu,ne yazdığımın farkındayım,ama böyle soru gelirse ,cevabın da böyle olması gerekmekte....lelele
[quote=saraylı;213043][/quote]
Ooooo..... .lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Şükür kavuşturana Saraylı hocam... Çok özlemiştik.... Nasıl sevindim şu an anlatamam... :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))
on road ..
saraylı abi .. hoşgeldin . .
hayde bre verin verin maşallah:dü::dü::dü:
İki telefon açtım, bu üçgen aşağı kırılmazsa çok sevdiğim saydığım bir patronum VOB'u bırakacak, gereğini yapın dedim. Yardımcı oldu arkadaşlar sağolsunlar... :..:
hala long..üwww
Üstteki 5dk'lık, alttaki 15dk'lık... 5dk'lığın da katılması ile ikisi de SAT'a geçmiş durumdalar...
[quote=selçuklu;213046]saraylı abi .. hoşgeldin . .[/quote]
tşk.ler selçuklu,
Yok esasında hep okuyorum sizleri,burdayım yani,ama yazmıyorum..
Strategist 'in sorusunu görünce dayanamadım,yazdım...:p
Hepinize hayırlı işler dilerim....brv
[B]ayular müjde........[/B]
[B]MAVİŞ ..geldi.............[/B]
[B]birazdan bu sinemada.............[/B]
[B]parçalaa MAVİŞ................[/B]
[B]3 gün 3 gece parçala.............[/B]
[B]KARA CUMA.............[/B]
2x dakk var deha uff kıtap okuyam barem
sabah beri toplantıdayım kac gundur de short :) allahum ayuluk hıc bu kadar keyıflı olmamıstı :)
ben toplantıya devam edeyım sız aganın sırtına yuklenın..