ekrana bakınca pala ortaya sanki 1 torba yem koymuş bütün kurumlar canhıraş yemlenio. ilginç.. hayırlısı bakalım.. sn saraylı sıkmayın canınızı ... size katılıorum..
Printable View
ekrana bakınca pala ortaya sanki 1 torba yem koymuş bütün kurumlar canhıraş yemlenio. ilginç.. hayırlısı bakalım.. sn saraylı sıkmayın canınızı ... size katılıorum..
[quote=halojen;238872]abi çok haklısın... aynı hissiyatı bende 2008 krizinde yaşadım.. ne yapsam olmuyordu... yapılar tamamen değişti o dönemler orjinallik hakimdi...
çok zorlaştı artık vobtan para yapmak... profesyoneller şimdi... Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bu karmaşada zayıf bir anına denk getirirsem vurup çıkıyorum.. yoksa flat... benim de yapabildiğim en iyi şey bu şimdilik... tüm hareketleri yakalamak mucize gibi birşey..[/quote]
[quote=Lefter;238875]saraylı abı yazdıklarını aynen uygulumaya calısıyorum hedefım gunde 200 puan :)
en azından gece rahatım.sosyal hayattan kopmuyorum. bu arada daytrading yaparken ne kadar da zor olsa ara ara yaptığın işlemlerin rakamlarını burda bizimle paylaşırsan süper olur valla.lelele..
başarılar . selamlar abi..brv[/quote]
şimdilik kararım bu ve yarın sabah başlıyorum...
bazı günler hiç trade etmeyeceğim...
günde 200-500 puan arası hedeflemeli..
daytrading için "Daytrader" diye ayrı bir topik açıp orada yazayım;karışıklık olmaz hem...
belki yararlı olur ,...
bakalım nolacak???
[quote=saraylı;238885]şimdilik kararım bu ve yarın sabah başlıyorum...
daytrading için "Daytrader" diye ayrı bir topik açıp orada yazayım;karışıklık olmaz hem...
belki yararlı olur ,...
bakalım nolacak???[/quote]
allah utandırmasın abi.
hayırlısı olsun. allah bol bereketli puanlar, kazançlar nasip etsin.
[quote=saraylı;238885]şimdilik kararım bu ve yarın sabah başlıyorum...
belki yararlı olur ,...
bakalım nolacak???[/quote]
saygı duyarım abim, başarılar dilerim... bu topiği de unutmayın sık sık uğrayın ama...
bugün pala bi hibinotorluk düşünüyo ama ne?? hadi artışına bişey demedik de artı makası neresinden çıkardı bu şerreffsiz:)
[quote=mordak;238647]olaylar netleşiyor,eller belli ediliyor,pala köeşeye elbet sıkışacaktı ve sıkıştı....ama sıkıştırmayı ihmal etmiyor.....
her yer kısa kokarken eee son bir tuzak beklemek neden olmasın.....
son vurgun için.....
SEYTAN(ufanca) diyor ki..... [B][SIZE=3][COLOR=red]71250[/COLOR][/SIZE][/B] nerden basarsan bas.....tüpsüz dal zıpkına bas......deli balık var diyor......
detaylı analiz hafta sonuna burda....
bol kazançlar....[/quote]
sn.mordak'ın dün geceki yorumu... aklımızda bulunsun.. sistemi nisan tepesini 100 puan sapmayla tahmin etmişti..
Bazıları DAX sever köşemizi güncelleyelim. :)
6125 önemli bir dirençti ve aştı. 6200'e kadar boşluk görüyorum. Onun üstü zaten feza hedefler. Eğer stop avlamak için breakout yaptılarsa onu bilemem, ama tekrar 6100'ün altına inmediği sürece yolu açık.
[quote=halojen;238911]sn.mordak'ın dün geceki yorumu... aklımızda bulunsun.. sistemi nisan tepesini 100 puan sapmayla tahmin etmişti..[/quote]
İnşaallah gene tutar üstad yoksa dardayım aneeyyy::: işe bak ya mordak'ın yüzünden şeytana duacı olcaazz:::.dng:dü:
[quote=sadberk22;238918]İnşaallah gene tutar üstad yoksa dardayım aneeyyy::: işe bak ya mordak'ın yüzünden şeytana duacı olcaazz:::.dng:dü:[/quote]
zannetmem daha fazla yükseliş.. benim tahminim de 71.5 idi... zor buraların üstü artık aşağı sorti başlamalı,ortalamalar aşağıda kaldı..
saraylı kardeşime başarılar diliyorum.......
ancak EW sayımı olsun piyasa tahmini olsun başarısız oldum söylemine katılmıyorum...
sahipli bir piyasada % 100 başarıyı ancak piyasanın sahibi yapar....
kontrol edilemeyen değişkenleride koyarsak % 80 -90 gibi olur.........
yüzde yüz kontrol edilen piyasa....makas neden sıfır....
pala neler yapıyor..bildiklerimin...hepsini anlatacağım......vakit buldukça.....
ilk bilmemeiz gereken pala.nın ileri opsiyon teknikleri uyguladığı.........
bu konuyu etraflıca anlatacağım.....makas kontrolü bu sayede çok kolay...
yurt dışında çok uygulanan..her piyasada kar max..yapan.....özellikle kontrollü
piyasada kazancı patlatan sistem.....
[B]türkçesi pergel stratejisi.......[/B]
[quote=boz ayı;238931]yüzde yüz kontrol edilen piyasa....makas neden sıfır....
pala neler yapıyor..bildiklerimin...hepsini anlatacağım......vakit buldukça.....[/quote]
Son zamanlarda VOB spot'a uyacağına spot VOB'a göre hareket ediyor gibi bir hisse kapılıyorum Boz abi... Bu adamların VOB'da para kazanmaları kaldıraç nedeniyle spot'a göre çok daha kolay, ancak VOB'un yapısı gereği spot'u bir kenara bırakıp kafalarına göre takılamıyorlar. Son zamanlarda VOB hacmi sıkça spot hacmini geçmeye başladı.
Piyasalarımızın yapısı değişiyor, bundan şüphem yok.
çok kısaca yazıyorum...detaylara daha sonra gireriz.........
pala değişik kurumlardan hem longg...hem şortt pozisyon açıyor....
günlük gidelim...sonra aylık veya vade ile gideriz....
günlükte elinde 5.000 long....ve 5.000 şort biriktiriyor....değişik kurumlardan..
maliyet aynı.........
[quote=boz ayı;238938]çok kısaca yazıyorum...detaylara daha sonra gireriz.........
pala değişik kurumlardan hem longg...hem şortt pozisyon açıyor....
günlük gidelim...sonra aylık veya vade ile gideriz....
günlükte elinde 5.000 long....ve 5.000 şort biriktiriyor....değişik kurumlardan..
maliyet aynı.........[/quote]
[I]piayasa herhangi bir yöne gitmeye eğilim gösterirse..(.haber..yurtdışı.[/I]
[I]veya canı isterse )...örneğin yukarı istiyor......o zaman açtığı şortları[/I]
[I]alarak kapatıyor..burdan zarar yazarken diğer taraftan kar yazıyor..[/I]
[I]ve gittiği yönde oluşan açıkları biçiyor..........ilk bakışta kar .zarar eşit[/I]
[I]görebilirsiniz..ama bu çok etkili bir metoddur......çook para getirir...[/I]
[I]ayrıca kontrolü size verir...sadece makas 500 puan...[/I]
siz yazdıklarıma APS ..ve spot kontrolü...büyük para....haberlere önce ulaşmayı
ilave edin........
yurt dışında çalıştığım zamanlar bu sistemi kullanan fon yöneticilerini bilirim....
kontrollü piyasada çok büyük para verir....
günlük pastaya bakıp efg..nin maliyetini hesaplamak yanlıştır........
günlük pastaya bakıp long veya şort demek yanlıştır...........
karşı ayağı vardır........sistem böyle çalışır....
ama arada fake atmak..ve deşifre olmamak için taktik değiştirmeler olur....
aslında buradan ilave kısa yapmalıyım.....
ama not artışı elimi bağlıyor...havuç politikası başarılı.....
mevcut kısalarla devam........mecburen....bu yaştan sonra burda gebermeyelim....
üvvv .. geldim istop patlamış .. ** .. tekrar short için tetikteyim ..aldığımın 1500 paunını iade ettim .. ama yılmak yok ...boks..boks.
[B]mordak[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=238647#post238647"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]olaylar netleşiyor,eller belli ediliyor,pala köeşeye elbet sıkışacaktı ve sıkıştı....ama sıkıştırmayı ihmal etmiyor.....
her yer kısa kokarken eee son bir tuzak beklemek neden olmasın.....
son vurgun için.....
SEYTAN(ufanca) diyor ki..... [B][SIZE=3][COLOR=red]71250[/COLOR][/SIZE][/B] nerden basarsan bas.....tüpsüz dal zıpkına bas......deli balık var diyor......
detaylı analiz hafta sonuna burda....
bol kazançlar....[/I]
sn.mordak'ın dün geceki yorumu... aklımızda bulunsun.. sistemi nisan tepesini 100 puan sapmayla tahmin etmişti..
[I]mordak kardeşimin hakkını teslim edelim....bir gün ara ile tepeyi tutturmuştu..[/I]
devam edeceğim.....şimdi çıkmam gerek.....
bol şanslar hepinize.......
PALA inşallah eline dolanır.........
[quote=selçuklu;238945]üvvv .. geldim istop patlamış .. ** .. tekrar short için tetikteyim ..aldığımın 1500 paunını iade ettim .. ama yılmak yok ...boks..boks.[/quote]
Patron short'larına sahip çıkamadık kusurumuza bakma... üüü üvvvv...
Sabahtan beri fil tepindiriyorum tepesinde Pala'nın ama yılmadı usanmadı ne yapayım... üvvvv....
[QUOTE=Strategist;238954]Patron short'larına sahip çıkamadık kusurumuza bakma... üüü üvvvv...
Sabahtan beri fil tepindiriyorum tepesinde Pala'nın ama yılmadı usanmadı ne yapayım... üvvvv....[/QUOTE]
senin canın sağolsun stro patron ..üvvv :o:o
[quote=boz ayı;238939][I]piayasa herhangi bir yöne gitmeye eğilim gösterirse..(.haber..yurtdışı.[/I]
[I]veya canı isterse )...örneğin yukarı istiyor......o zaman açtığı şortları[/I]
[I]alarak kapatıyor..burdan zarar yazarken diğer taraftan kar yazıyor..[/I]
[I]ve gittiği yönde oluşan açıkları biçiyor..........ilk bakışta kar .zarar eşit[/I]
[I]görebilirsiniz..ama bu çok etkili bir metoddur......çook para getirir...[/I]
[I]ayrıca kontrolü size verir...sadece makas 500 puan...[/I][/quote]
bence günsonunda da tersyüz yapacak şortlarından kar yazacak.boks. zira babacanın daha dün açıkladığına bugün not arttırmı yapacak kadar bunlar deyyusluğunu açığa çıkarmazzz:..:::::dü:
ihmal ettim buraları gayri
holla me :::
[IMG]http://i39.tinypic.com/2yy1jtf.png[/IMG]
71275 histemsel kısa .. üvvv
şu andaki pastayı bir arkadaşım koyabilirse üstünden gidelim..
efg...4.300 long... sanko...2.700 şort...
taksim 2.000 şort.......
varsayalım ki karşılıklı....hepsi pala...............
pala dünden longgg geldi.....şimdi burdan aşağı longları kapatsa fiat ne olur...
pala zarar eder mi....yoksa şorttaki iki kurum çook kar mı eder..???
sert hareketler çok uzak olmasa gerek,zira bu dalga böyle uyuz devam edemez.. volatilite lazım....
[quote=boz ayı;238972]şu andaki pastayı bir arkadaşım koyabilirse üstünden gidelim..
efg...4.300 long... sanko...2.700 şort...
taksim 2.000 şort.......
varsayalım ki karşılıklı....hepsi pala...............
pala dünden longgg geldi.....şimdi burdan aşağı longları kapatsa fiat ne olur...
pala zarar eder mi....yoksa şorttaki iki kurum çook kar mı eder..???[/quote]
[I]veya tam tersi......şorttaki iki kurum kısalarını kapatırsa......[/I]
[I]pala her durumda kazanır.................açıklar her durumda panik yapar..[/I]
[I][B]bunun adı pergel........[/B][/I]
[quote=fXci;238967]ihmal ettim buraları gayri
[IMG]http://i39.tinypic.com/2yy1jtf.png[/IMG][/quote]
Hoşgeldin fxci abi.. .lelele
Sen yokken Pala beni de döve döve sistemci etti... :) Sistemlerim baya dandik şimdilik ama sistemsiz daha çok dayak yiyorum... Linda büyüsün Sibop ile everelim. Clarice'i de Mentalray'e ayarladık mı iş tamamdır... Ondan sonra gelsin minik sevimli sistemcikler... :p
anlaşılan bugün yazmak kısmet değil...
çıkmam gerek tekrar...bol şanslar........
71 250
şoort
::::::::::::
ilk defa dalganın altına girdi pehhh :) üvvv.. ben bi kısa kapiyiimmm sular seller olur :)
[QUOTE=Strategist;238977]Hoşgeldin fxci abi.. .lelele
Sen yokken Pala beni de döve döve sistemci etti... :) Sistemlerim baya dandik şimdilik ama sistemsiz daha çok dayak yiyorum... Linda büyüsün Sibop ile everelim. Clarice'i de Mentalray'e ayarladık mı iş tamamdır... Ondan sonra gelsin minik sevimli sistemcikler... :p[/QUOTE]
vella sezan abey gibi bidene homosakinens buldum ::: savolsun bıkere 25 pıvan bıkerede 50 pıvan sapmaynan sinyalleri uygulamış namıssız eyi etmiş gayri .brv
sitragetist abeyim vella hevatarını çok sevdim menyak olmuş .brv
[quote=boz ayı;238972]şu andaki pastayı bir arkadaşım koyabilirse üstünden gidelim..[/quote]
[URL="http://i40.tinypic.com/v49xmg.jpg"][IMG]http://i40.tinypic.com/v49xmg.jpg[/IMG][/URL]
[quote=boz ayı;238978]anlaşılan bugün yazmak kısmet değil...
çıkmam gerek tekrar...bol şanslar........[/quote]
makas +300 hayırlı olsun :::anlaşılan pala bugün şortlarını kapıyo sözde zararına:confused::mad: ama bigün sıra bize de gelir inş.üüü
Biz fırladık, bizden 60-70 saniye kadar sonra DAX fırladı.. Haber her ne ise yine bizimkiler Avrupa'nın en büyük borsasına sahip olan Almanlar'dan önce duydular. Pala'nın gücü inanılır gibi değil. Pala muhabbetine geyik olsun diye başlamıştım, şimdi ise tamamen inanır oldum....
niye coştu topluca bu ... şerrolar gene anlıyan varsa beri gelsin ..
herhalde %7yi sindirdik bugün biraz daha şortçu sindirelim demiş bay şerrolar:)
Sazan'ın topic'inde öğretmiş olduğu Fibo alternatif projeksiyon metoduna göre 1. hedefe geldik.