cok sessiz bugun burası :)
Printable View
cok sessiz bugun burası :)
[quote=batido;351775]cok sessiz bugun burası :)[/quote]
sabahın körü şuan:::
[quote=Kanaatkar;351743]Merak edenler olabilir 28mart 20 nisan arasi dağılım
[IMG]http://666kb.com/i/bst1vp0zumbs1nnna.png[/IMG][/quote]
matriksin hangi versiyonu bu? benim matriksimde göstermiyor da...
[quote=cırcır;351777]sabahın körü şuan:::[/quote]
Günaydın,,
Dikkat et OTOMATİK KAPI çarpmasın:..:
Solucanın durumu: Seansta 72 sn'de bay bay..;)
[IMG]http://www.resimdizin.com/resim.rsm?rid=ZyPWhWyhZooZS&boyut=buyuk[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;351778]matriksin hangi versiyonu bu? benim matriksimde göstermiyor da...[/QUOTE]
Matriks programinda matriks yazısının ustune gelip baktiğimda 3.09 diyor su anki son surum .Malum aracı kurum dağilimini görmek icin vob verilerinizinde derinlikli olması gerekir.
Bu veriler bildiğim kadariyla aksam seans bittikten sonra yayinlaniyor bugune ait bir veriye su an ulasılamıyor
acaba sisteme mi donsem napsam gaplar fena carpıyo bole :S
[quote=Kanaatkar;351781]Matriks programinda matriks yazısının ustune gelip baktiğimda 3.09 diyor su anki son surum .Malum aracı kurum dağilimini görmek icin vob verilerinizinde derinlikli olması gerekir.
Bu veriler bildiğim kadariyla aksam seans bittikten sonra yayinlaniyor bugune ait bir veriye su an ulasılamıyor[/quote]
VOBun derinliği hissenin derinliğinden farklı birşey mi acaba? bende hisse derinliği var mesela. VOB derinliğini ayrıca mı açtırmam gerekiyor?
dağılım için tarih aralığında 21 nisanı seçtim. güniçini akşam yayınladıkları için bugünü vermez doğrudur.
benim versiyon 3.02 yazıyor. yükseltelim bakalım bi.
[QUOTE=unlimitted;351784]VOBun derinliği hissenin derinliğinden farklı birşey mi acaba? bende hisse derinliği var mesela. VOB derinliğini ayrıca mı açtırmam gerekiyor?
dağılım için tarih aralığında 21 nisanı seçtim. güniçini akşam yayınladıkları için bugünü vermez doğrudur.
benim versiyon 3.02 yazıyor. yükseltelim bakalım bi.[/QUOTE]
İmkb derinliği vob icin gecerli değil ayrica vob derinliği actirmak gerekiyor, şahsen actirmanıza gerek gormuyorum zaten günde tek bir data icin ve gün bittikten sonra gorebileceğimiz bir veri. Ben eskidende takas dağilimını pek dikkate almıyordum dun matriksde tesadufen gördüm.
Siz vobda 5 kademeyi derinlikli goruyorsaniz bu veriyide görüntüleyebilirsiniz yeni surumlere gectiğinizde.
[quote=unlimitted;351784]VOBun derinliği hissenin derinliğinden farklı birşey mi acaba? bende hisse derinliği var mesela. VOB derinliğini ayrıca mı açtırmam gerekiyor?
benim versiyon 3.02 yazıyor. yükseltelim bakalım bi.[/quote]
VOB derinliği ile hisse derinliği ayrı. Sen yinede bir dene.
Vob Yüzeysel 15 TL + KDVVob Derinlik 20 TL + KDVVob Kapsamlı Derinlik 15 TL+ kdKDV
:)
vob derinlik almak icin vob yuzeysel alınması lazım vob kapsamlı derinlik alınması icin vob derinlik alınması lazım biliyoxsundur gerci ama ben yinede soliyim :)
Unlimit,
Anlık veri olmadığı için sanırım, derinliksiz de de verilmiş. Bende çalıştı versiyon yenilenince..
Yalnız son iki gün yok.
Gümüşün önünde saygıyla eğiliyorum... Vay canına arkadaş ne ralliymiş... :)))
[quote=Strategist;351790]Gümüşün önünde saygıyla eğiliyorum... Vay canına arkadaş ne ralliymiş... :)))[/quote]
Ahaaa. Kanala düşenlerden birisi hortladı.dng
Selam jamaat.... İş durumları tansiyonu tavanda olduğu için limited vob time...
[quote=Astatin;351793]Selam jamaat.... İş durumları tansiyonu tavanda olduğu için limited vob time...[/quote]
Ahaaa.. Kanala düşenlerden ikincisi de hortladı. İkisinin de aynı anda hortlaması ise işin daha ilginç bir yönü:::
[quote=Astatin;351793]Selam jamaat.... İş durumları tansiyonu tavanda olduğu için limited vob time...[/quote]
Anket açsak yardımı olur mu? üvvv... :)))
[quote=Strategist;351790]Gümüşün önünde saygıyla eğiliyorum... Vay canına arkadaş ne ralliymiş... :)))[/quote]
Hatırlar mısın bir zamanlar gümüş hakkında hiç bir şey demeyen fakir ama gururlu br genç vardı::::::
Vay arkadaş ya, 7 kere evlenmiş olsan her birinden 3 erkek 4 gız çocuğun olsa:
7 evlilik * 1kg altın=7kg
(3 erkek çocuk doğumu + 3 erkek sünneti)*7*0.5kg=21 kg
(4 gız çocuk doğumu)*7*0.5=14 kg
42 kg altın edermiş...
he ama sosyal devlet olsaydık eyi olacaydı..altınları biz zlırdık çozuklara da devlet desteği ile bagardık filan:::
[quote=excali;351794]Ahaaa.. Kanala düşenlerden ikincisi de hortladı. İkisinin de aynı anda hortlaması ise işin daha ilginç bir yönü:::[/quote]
Sn. Excally, ben VOP'a yeni başladım. Sayenizde OHA (ortalama hortlama aracı) isimli bir indikatör oluşturdum. Çok başarılıyım acayip para kazanıyorum. Milyoner oldum. Yalnız Matrisk çok data çekiyo bir de Metrobüs'e zam gelecek diyorlar tek sıkıntım bunlar. Teşekkür ederim. :..:
[quote=excali;351794]Ahaaa.. Kanala düşenlerden ikincisi de hortladı. İkisinin de aynı anda hortlaması ise işin daha ilginç bir yönü:::[/quote]
[quote=Strategist;351795]Anket açsak yardımı olur mu? üvvv... :)))[/quote]
-Stro benim ikinci nikim..Ben de stronun ikinci nikiyim...:D
-ANket açsak eyi olcaydı.."Çocuğunuzun hangi mesleğe sahip olmasını istemezdiniz" deyu:::
[quote=Astatin;351800]
-ANket açsak eyi olcaydı.."Çocuğunuzun hangi mesleğe sahip olmasını istemezdiniz" deyu:::[/quote]
Çoklu seçim olsun. Mühendis olmasın seçeneğini 34 kez işaretlemek istiyorum. :::
Sellbear nerde yaw..acaba milletvekili adayı felan oldu da seçim bölgesine mi gitti..üühühühüh
[quote=Strategist;351799]Sn. Excally, ben VOP'a yeni başladım. Sayenizde OHA (ortalama hortlama aracı) isimli bir indikatör oluşturdum. Çok başarılıyım acayip para kazanıyorum. Milyoner oldum. Yalnız Matrisk çok data çekiyo bir de Metrobüs'e zam gelecek diyorlar tek sıkıntım bunlar. Teşekkür ederim. :..:[/quote]
Patron,
Biz alıştık senin yeniden başlamalarına. Geçenlerde "99975 görülmezse bırakırım" demiştin. Demekki senin vopa çeken birşeyhler var.
"Milyoner olan adamın Metrobüste ne işi var?" sorusu da kafamı çok kurcalıyor , şu aralar.
Rica eder, OHA'lı günler dilerim:D
[quote=excali;351803]Patron,
Biz alıştık senin yeniden başlamalarına. Geçenlerde "99975 görülmezse bırakırım" demiştin. Demekki senin vopa çeken birşeyhler var.
"Milyoner olan adamın Metrobüste ne işi var?" sorusu da kafamı çok kurcalıyor , şu aralar.
Rica eder, OHA'lı günler dilerim:D[/quote]
brakırım demişti efet..ama bi dah abaşlamam dememiştiki:p
milyoner adam ve metrobüs diyaloğuna gelince; dünyanın en çok kazana caz sanatçısı yılda en az iki kez sirkeci ye gelip günlerce sabahtan akşama kadar sesleri dinlermiş..:D o hesap olabilir...
yada ne biliyim insanlardan fışkıran kokuları seviyo olabilir...sapık olabilir..her şey olabilir:D
unutma unutturma yorum yap
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5885&page=3[/URL]
[quote=Astatin;351805]brakırım demişti efet..ama bi dah abaşlamam dememiştiki:p
milyoner adam ve metrobüs diyaloğuna gelince; dünyanın en çok kazana caz sanatçısı yılda en az iki kez sirkeci ye gelip günlerce sabahtan akşama kadar sesleri dinlermiş..:D o hesap olabilir...
yada ne biliyim insanlardan fışkıran kokuları seviyo olabilir...sapık olabilir..her şey olabilir:D[/quote]
[U]Sitratecik HALK Partisi[/U]nden seçimlere aday da olabilir mi , Pisikopos Aste Bey??
[QUOTE=excali;351794]Ahaaa.. Kanala düşenlerden ikincisi de hortladı. İkisinin de aynı anda hortlaması ise işin daha ilginç bir yönü:::[/QUOTE]
çok oluyo bu aralar, karşılıklımı oturuyorlar nedir :D
[quote=Astatin;351800]-Stro benim ikinci nikim..Ben de stronun ikinci nikiyim...:D
-ANket açsak eyi olcaydı.."Çocuğunuzun hangi mesleğe sahip olmasını istemezdiniz" deyu:::[/quote]
bak şimdi esin geldi.... A niki var bi de B niki var... A niki B nikinin ikinci niki ise ve B niki de A nikinin ikinci niki ise, ortalık da en az kaç Nicky olmalıdır. Nicky= Sembolik isim burda karışmasın..
a)1
b)2
c)3
ç)3
d)3
şıklarda iltimas yaptım ha eyisiniz..:D
e) 3
:)
XAU/USD 1507,62 short.
hedef 1202.
aralarda piramitleyerek parayı takriben 180 katına çıkarmayı düşünüyorum da. :)
terse piramit ilk nokta 1511
ikinci nokta margin call :D
hadi rastgele :..:
[quote=unlimitted;351815]XAU/USD 1507,62 short.
hedef 1202.
aralarda piramitleyerek parayı takriben 180 katına çıkarmayı düşünüyorum da. :)
terse piramit ilk nokta 1511
ikinci nokta margin call :D
hadi rastgele :..:[/quote]
Hedef 1502 mi yoksa??Çok mu iddalı gördüm seni. ??
Maktiris'de altın derinliği var mı, unlu koldcu bey?:..:
Tuttuğun altın olsun...dng
[quote=excali;351817]Hedef 1502 mi yoksa??Çok mu iddalı gördüm seni. ??
Maktiris'de altın derinliği var mı, unlu koldcu bey?:..:[/quote]
hacı 1502'ye kadar parayı 180 katına çıkaracak bi kaldıraç yok hiçbir piyasada. ha olsa onu da yaparım yane :::
1'e 100'le anca bu kadar oluyo biliyonnu. 180 katına çıkarmam için 1202 olması lazım.
kolt derinliği var ama VOB kolt.
spot kolt satıyom ben .lelele
[quote=unlimitted;351821]hacı 1502'ye kadar parayı 180 katına çıkaracak bi kaldıraç yok hiçbir piyasada. ha olsa onu da yaparım yane :::
1'e 100'le anca bu kadar oluyo biliyonnu. 180 katına çıkarmam için 1202 olması lazım.
kolt derinliği var ama VOB kolt.
spot kolt satıyom ben .lelele[/quote]
Patron, 7.74deki yonca kademesini kaldırırsan , belki şansın daha da artar. Belki de artmaz. Ya da karar senin olabilir. Ne de olsa ben bu işlerden hiç anlamam.:D
Bir de hedef süren ne? 10yıl beklemeyi düşünmüyorsun herhalde?
Kırdığı trendin üstüne atmış destek yapmış tekrar..U100 günlük...
[img]http://666kb.com/i/bsts7m3gvwqmgwa8i.gif[/img]
matriksde SMİ nin trigeri ile kesişmesi nazıl yazılır ?
[quote=perfectt;351825]matriksde SMİ nin trigeri ile kesişmesi nazıl yazılır ?[/quote]
Şöyle birşey dene:
smi1:=STOCHMOMENTUM(13,3,3); smi1mov:=mov(smi1,3,e);
Cross(smi1,smi1mov)
83900 zorluyoruz ha gayrett
taban olur bence..avam teorik olarak tavan da olabilir....
perfect murderer: az bi dur lo..işler garışık...
umarım shortta kalan yoktur