Adam doğradı valla ne mal yıktı herif be!!!!!!!!! helal olsun.............
Printable View
Adam doğradı valla ne mal yıktı herif be!!!!!!!!! helal olsun.............
sevgili halojen, uzun sinyali var mı?
[QUOTE=dede2;342097]alıntı yapmadan edemedim.
sn halojen ne dersiniz bu yapıya..güvenilirmi.[/QUOTE]
[QUOTE=padişah;342106]sevgili halojen, uzun sinyali var mı?[/QUOTE]
sn.dede evet o kelebek benim de dikkatimi çekti,15 dklıklardan teyid bekliyorum.. bana sorarsanız şu haliyle çok güvenmem..
sn.padişah, henüz uzun için bir oluşum yok..bence
son durum...uzun zamandır ilk kez kelebeksiz günü kapatıyoruz..genelde trend devamını işaret eder bu..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/7/7761.bmp[/IMG]
[quote=halojen;342112]son durum...uzun zamandır ilk kez kelebeksiz günü kapatıyoruz..genelde trend devamını işaret eder bu..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/7/7761.bmp[/IMG][/quote]
ayı trendi mi demek istedin dostum?
[QUOTE=padişah;342122]ayı trendi mi demek istedin dostum?[/QUOTE]
evet...mevcut trendimiz ayı
[quote=halojen;342124]evet...mevcut trendimiz ayı[/quote]
ayı değil, ayu.dng.dng.dng
evet..değişen bişey yok.. 10 gündür aşağı sürüyor.. iyi akşamlar..
şunu de ekleyelim..bugünki gibi sert gel-gitler orta vadeli trendlerin yönünü çok nadiren değiştirebilirler.. genelde mal çıkışına/alımına yönelik olarak yapılıyor..
Sn. Halojen çok teşekkürler.
Long Live Halopatro, Long Live Bearflies....
[B]Faşizm sözün bittiği yerdir![/B]
Ergenekon soruşturmasnı kapsamında gazetecilerin tutuklanmasına, en ilginç tepkilerden birini Birgün Gazetesi yazarı Melih Pekdemir gösterdi.
Pakdemir, "Faşizm sözün bittiği yerdir" başlıklı yazısının metin bölümünü sadece üç nokta koyarak yayınladı.
Nuray Mert de dünkü Milliyet'teki köşesini 'Doğru bildiklerimizi özgürce yazamayacaksak, yazmanın anlamı yok' notunu düşerek boş bırakmıştı.
İşte Pekdemir'in köşesi...
[IMG]http://fotocdncube.gazetevatan.com//newpics/news/070320111439476268485_3.jpg[/IMG]
Dow -0.66
sp -0.81 ile kapattı
fulllllllllll tekrar cort,,,,,,,, 400:D:D
cümleten saygı ve hörmetler ... bol kazançlı bi gün olur inşallah ...
şu hareketler sırf vakit kaybı,başka hiçbişey değil... amma anlamsızlaştılar
[QUOTE=clark;339886]vedalaştım sonunda :) bundan sonraki hareketler 2000 aşagı 2000 yukarı şeklinde olacak diyor sistem ben bir hafta yokum bol kazançlar[/QUOTE]
herkese selam sistem en son 6000 puan yazmıştı aşağı yukarı bir haftalık zaman doldu hareketlerde 2000 aşağı 2000 yukarı şeklinde gerçekleşti
şimdi trend zamanı 73300 ortalama kısa önce sistemler sat sinyali verecek sonra yeni bir dip 74800 stop
ha şöyle yaw... özüne dön.. ne öyle artı gaplı açılışlar filan...
:)
bundan sonra 25-50 lik dilimlere emir girmemek lazım. normali 800-1000 olduğuna göre
ben bundan sonra 2000 puan aşağı alış girip 4000 puan yukarı satış yazacam... fıstık gibi para valla günde 4000 puan..............lelele.lelele.lelele
cortları kapamak için tabanın 1 kademe yukarısına emir girdim.... nası olsa her kademeye veriyolar...... gelir mi acep? yoksa bi kademe daha mı yukarı çeksem???.kom.kom.kom
:):):) 850 flatooooooooooooooooo
111F_IX030041116:27:402011030800040568 ANA Alis72.975
FULL LONG.lelele.lelele.lelele.lelele
Yeminle bu adamdan korkmayanı, bu robot çarpar, yani sonuçta ikisinden biri çarpıyor, ya pala ya robot... .kom
vay vay vay....... herif 250 yi yakmış kaptırmış gidiyo.....lelele.lelele.lelele
Longlar ,,,,,,,,,,74,950 Flatooooooooooooooooo.lelele.lelele.lelele
Cort Full 74.950.lelele.lelele.lelele
itinalı şekilde giydirilir.........lelele.lelele.lelele
öğleden sonra 425 den aldığım longları 750 den verecem...... alıcı varsa şu anki fiyatı 900 yani anında 900 e satma şansı da var....... ben yoruldum taşımaktan, yeter allah bereket versin, Buyrun isteyen varsa malımızdan hayır görünüz......lelele.lelele.lelele
[quote=SU-TE;342957]öğleden sonra 425 den aldığım longları 750 den verecem...... alıcı varsa şu anki fiyatı 900 yani anında 900 e satma şansı da var....... ben yoruldum taşımaktan, yeter allah bereket versin, Buyrun isteyen varsa malımızdan hayır görünüz......lelele.lelele.lelele[/quote]
Sistem sinyalinin harici işlem bugün pahalıya patladı..... allahtan sabah 725 den poz kapatıp yeniden 75 den açmış olsadmda şu an için az bi miktar zarar var...... eeeeeeee sistemde sistem.....sen uymazsan adamı böyle üzerler......... yanıldım işe duygu katmakla........üüüüüüüüü sistemde duygu olmaz halbuki.... disiplinin dışına taşmanın bedelini piyasa anında kesiyor.......üüüüüü
2140111F_IX030041109:42:312011031000005541ANAAlis74.725
5329111F_IX030041110:34:492011031000011342ANASatis74.975
[IMG]http://i56.tinypic.com/246lwyg.jpg[/IMG]
[quote=SU-TE;343197]Sistem sinyalinin harici işlem bugün pahalıya patladı..... allahtan sabah 725 den poz kapatıp yeniden 75 den açmış olsadmda şu an için az bi miktar zarar var...... eeeeeeee sistemde sistem.....sen uymazsan adamı böyle üzerler......... yanıldım işe duygu katmakla........üüüüüüüüü sistemde duygu olmaz halbuki.... disiplinin dışına taşmanın bedelini piyasa anında kesiyor.......üüüüüü
2140111F_IX030041109:42:312011031000005541ANAAlis74.725
5329111F_IX030041110:34:492011031000011342ANASatis74.975[/quote]
sn sute al-sat yaptığınız zaman yazarsanız belki bizede faydası olabilir.teşkkürler
[quote=medihaluk;343201]sn sute al-sat yaptığınız zaman yazarsanız belki bizede faydası olabilir.teşkkürler[/quote]
Canım kardeşim şu an kullandığım sistemi yeni kurdum sayılır... diğer sistemlerimde çok sinyal üretiliyordu, şükür bunu ayda 3-7 sinyale indiren bi ayarlama çekip yeni bi sistem kurdum.... ve bu sistem şu ana kadar sıfır hatayla gitmekte, gel gör ki eşşek kafa hala tam olarak harfi harfine uygulayamıyor..... yani buna ister zevzeklik, ister kerestelik de, ama ne dersen de. Bunu kullanacak bi yiğit delikanlının 1 yıl içinde 1 trilyonu götürmemesi işten bile değil. Ama diyorum ya bu kafayla zor... Çok hata yapan biri değilim ama küçükte olsa yapılan hataları affetmem, sorgularım, araştırırım.. disiplinin dışına taştın mı olmaz. Ya yapacan bu işi adam gibi, ya da böyle oyuncağa çevirir gibi cambazlık yapmıyacaksın.... Benim bugünkü durum gibi...... Ha şu da var, piyasa geri gelir mi? Elbette gelir ve küçükte olsa zararımızı çıkarırız... Ama ne gerek var be kardeşim böyle saçmalıklara............lelele.lelele.lelele
Sinyal konusunda çok emin değilim. çünkü kendime işlem yaptığım için tam konsantre olmam gerekiyor.. bazen böyle zaman zaman oluyor. takip ederseniz ancak bu kadar yapabilirm. önemli durumlarda bakarız duruma......lelele.lelele
Kontratlar uçuşmaya başladı... sayısını hesap edene aşkolsun... sani bedava... deli gibi sanki mal alıyolar........ yerse.............
Büyük hata çok büyük..................... piyasayıs öngöremedik.... sistemsiz davranarak......................................... yazık...... ille de sistem
[quote=SU-TE;343261]Büyük hata çok büyük..................... piyasayıs öngöremedik.... sistemsiz davranarak......................................... yazık...... ille de sistem[/quote]
Kendin hata yaptım diyorsun biraz önce aynı hatayı tekrarlıyorsun.
Sisteminden vazgçme arkadaşım.
iyiki stoplos var yoksa ayvayı yedik:)
acımasız bir yukarı hareket bugün nereden kısa yapılırsa saatlikte zarar yazar
son 5 dak lardaki düşüşüalım fırsatı olrak kullandım 76750 seviyesi stop 74800 bakalım hayırlısı
bunlar danışıklı dövüşlü bugun imkb yi aldılar aynı pala gecede dow u alırlarsa hiç şaşırmamak lazım
[quote=engin sözmen;343264]Kendin hata yaptım diyorsun biraz önce aynı hatayı tekrarlıyorsun.
Sisteminden vazgçme arkadaşım.[/quote]
Evet bu çıkışta hemen hemen tam puanı sistem sayesinde yakalasamda, dünden itibaren işe duyguyu katmanın cezasını bugün hafif hasarla atlattım gün içi iyileştirmelerle.. ama gel gör ki sistem kullanan insanın işine duygu katması ve yorum yapmasının tehlikesi bu şekilde sıkıntı yaratıyor... bi de ekran izlerken ben barları kapatırım....
bugün barları izleme merakı oldu. demek ki yanlışmış...
Sistem kullananın yorum ve analiz yapma gibi bi lüksü olmamalı.......
Sinyalde sinyal...... gerisi palavra..........kom
uzunlarla devam bir kaç güne kadar 80 gösterecekler galiba
[QUOTE=clark;338873]80100 maliyetli kısaları 74000 e yazdım emir iptale kadar geçerli[/QUOTE]
al seksen sat seksen :)
[quote=SU-TE;343200][IMG]http://i56.tinypic.com/246lwyg.jpg[/IMG][/quote]
[URL="http://img860.imageshack.us/i/64550699.png/"][IMG]http://img860.imageshack.us/img860/7861/64550699.png[/IMG][/URL]
SİSTEMİNİZ OLDUKÇA İYİ, ELDEKİLERİ TARADIM BU BENZERLİK ÇIKTI:D
FAYDANIZ ŞU OLDU, BENDEKİ SİSTEM ZATEN İYİ BİR SİSTEMDİ ANCAK, SAYENİZDE ŞİMDİ BİREBİR OLDU PY İLE,...
SİSTEMİNİZ FAKE YERLERİ GEÇMEKTE OLDUKÇA BAŞARI GÖSTERMİŞ, BU YÜZDEN DİKKATİMİ ÇEKTİ...HER İKİSİNİN BELKİ KÜÇÜK FARKLARI VARDIR Kİ DİKKAT EDERSENİZ VAR, AMA BU PERİYODU BERABER İYİ YAKALMIŞLAR,;)...
BAŞARILAR DAİM OLSUN,...