Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
zuzu
zuzum, film yapımcılığı olayına girmişsin, afişini de hazırlamışın aşağıdaki gibi.. ama ilk film başlamadan bitmiş he :..::..::..:
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Mete ciğim, sana kaç defa VOB topiğine değil buraya yaz dedim. Bir daha olmasın lütfen:) Yoksa sen forumu torpillemeyemi çalışıyorsun bakiimm..;)
Vay vay vay kimler gelmiş..Bayan meterotti ya da nam-ı diğer ceviz ağacı . Hoşgeldin hoşgeldin. Bir daha gelmeden önce geliş saatini söyle de ona göre buluşalım bak saadetim 15 saat gecikti.. Hemen başlıyorum acıyı vermeye Bu kadar uzun aradan sonra niye döndün bakayım sen. Bak eğer diğer tarafta ratingin zayıf kaldı ve burayı karıştırmaya geldiysen küserim (Bunun ilacı bende değil Hellim’de)..:..: Ha yok beni ve benden yediğin çift porsiyon acılı lafları özledin, o kadar hukukumuz var beni biraz daha okşa diyorsan, her zamanki gibi başımın üstünde pardon çöplüğün altında yerin var :..:..Hadi bak başka kimseye bu kadar vakit ayırmam
Önce bir soru ile başlayalım.. bak aşağıda iki tane otomobil resmi var biri 25 öbürü 45 yaşında. Önce level 1 sorumuz….
Bunların hangisine külüstür denir
a) Sağdakine b) Soldakine
Ne dedin a şıkkı mı?..Ee pes be meto, test performansında borsa performansın gibi .kom
Dur sana kıyak yapayım bilemedin ama Level 2 ye attım seni.. E o kadar hukukumuz var yapacağız sana böyle bi kıyak…
Level 2 sorumuz şu; "külüstür" :) olanına ne denir.
a) Mete
b) Külüstür :) (ipucu sana bak :))
c) Göçmen fitne ficür
d) Hayak kırıklığı
e) Winner forever
f) Şantajcı
g) Hepsi
(İpucu: Eğer şıklardan iki tanesinin doğru olduğunu kesin biliyorsan doğru cevaba “g” demen lazım…ne ..duymadım..hepsi mi doğru dedin..valla pes bravo valla..bildin..tebrik ederim..neren bildin yawww..;)
Neyse şimdi bukadar geyik yeter. Senin engin ve zengin ve bir o kadar gergin ve hatta ne enginlere ne de günde 24 saate sığmayan forum tecrübelerine ihtiyacım var..Bu aralar kaybedince kuduran ve sitenin diğer üyelerine :)saldırı :):)yapanların bulunduğu bir borsa forumu açılmış. 3-5 ahbap cavuş kendin pişir kendin ye kendin kaybet kendin alkışla yapıyormuş..Valla oraya gidip dönen bir arkadaşın yalancısıyım, çok ısrar ettim ama forumun adresini söylemedi..Sen bilirsin belki..neresi orası…..dng
İyi haftasonları metocuuummm :..:
Not: Nick ve avatar klonlamadaki yeteneğin bu kez zayıf kalmış avatarımı kopyalayamamışsın..Bulamadıysan, anahtar arama kelimesini söyleyeyim:..::..:
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[quote=Mete;95131]:))):p:p:p:p:))):))):p:p:p:))):))):))):))):p:p:p :)))
:))):))):p:p:))):p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :)))
:))):p:))):p:))):p:))):p:p:p:))):))):))):))):p:p:p :)))
:))):p:p:))):))):p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :)))
:))):p:p:))):p:p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :))):))):))):))):)))[/quote]
Bıdı bıdı bıdı.. ne şirin şeysin öyle sen..yaş (zeka) kaç bakimm sende..ne güzel legolar yaparmışın sen öyle...bak bak bak ismini yazmaya çalışmış legosuyla ama eksik kalmış..sonuna bir AK ekle de odanın kapısına as bakiimm...:D:D:D:D
Değiş tonton geliş tonton... Aşağıdaki de hediyem sana..:D:D
(Argo sözlüğü yerine beynini kullanmaya başladığında belki şansın olabilir)