-
[QUOTE=Ozkan;366176]fed Başkanı Ben Bernanke'nin bugünkü açıklamasında yeni bir tahvil alım programının planlanmadığını belirtmesi,Borç tavanının artırılması ile ilgili problemler ve İtalya sıkıntısı olduğu bir günde SAtıcıların ağırlıklı olduğu yatay bir gün oldu.
ben Long Poz aldım 14138 Stop Seviyem 14090 Risk iştahını azaltıcı haberlerin etkisi ile Gelen satışların kalıcı olması beklenemez Makro Ekonomik veriler ortada Abd den bir cacık olacağı yok Parasal QE3 Programına Başlamak zorunda kalabilirler.
[IMG]http://hizliupload.com/img/58389907877663719219.bmp[/IMG][/QUOTE]
İnsider Joblar iş başında Az önce avrupa verileri öncesinde Long Poz aldıkları haberinini söylemiştim doğrulandı fiyat hareketleriyle içeriden bilgi sızdırdıkları kesin
Neyse ki Benim bunlara ihtiyacım yok :) Dün Poz açmıştım Korumaya devam ediyorum.
-
Euro-usd Paritesinde Long Poz Almak için fırsatlar değerlendirilmeli
-
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”
-
[QUOTE=Ozkan;366176]fed Başkanı Ben Bernanke'nin bugünkü açıklamasında yeni bir tahvil alım programının planlanmadığını belirtmesi,Borç tavanının artırılması ile ilgili problemler ve İtalya sıkıntısı olduğu bir günde SAtıcıların ağırlıklı olduğu yatay bir gün oldu.
ben Long Poz aldım 14138 Stop Seviyem 14090 Risk iştahını azaltıcı haberlerin etkisi ile Gelen satışların kalıcı olması beklenemez Makro Ekonomik veriler ortada Abd den bir cacık olacağı yok Parasal QE3 Programına Başlamak zorunda kalabilirler.
[IMG]http://hizliupload.com/img/58389907877663719219.bmp[/IMG][/QUOTE]
[IMG]http://hizliupload.com/img/04639842198553974333.bmp[/IMG]
Açtığım Long Pozlara yenilerini ekleme şansını yakaladım gerçekten çok güzel oldu :) Birazdan Stres testi sonuçları açıklanacak Daha sonrasında 14290-143 Diirenç seviyesine yolculuk başlar.
-
Biraz Forex ile İlgili forum sitelerine baktım Yatırımcı psikolojisini İncelemek adına gerçekten durumlar vahim Efendim Deccal İle Fiyatlar arasında ilişki kuranlar Masonların fiyatları yönelttiğini iddaa edenler İki tane kitap okuyup etkisinde kalan Klasik cümleler kuranlar Fiyatlar düşerse satarmış Çıkarsa alırmış Herşey ortalamalara bağlıymış :) Sistem yap dedi yaptım gibi yok stopları patlattılar numara yapıyorlarmış Kim yapıyor ???:) Gülermisiniz ağlarmısınız Güzel memleketimden Sahneler.
En ilginç geleni ise deccal ile piyasalar arasında ilişki kuran arkadaş :):) Söylenecek fazla birşey yok yatırımcı profili bu işte.
-
Başarısız olan 8 bankadan 5'inin İspanyol, 2'sinin Yunanistan birinin ise Avusturya'dan olduğu belirtildi.
Temkinli hareket etmek lazım Her değişiklik adına dikkatli olunmalı
-
[QUOTE=Ozkan;366261][IMG]http://hizliupload.com/img/04639842198553974333.bmp[/IMG]
Açtığım Long Pozlara yenilerini ekleme şansını yakaladım gerçekten çok güzel oldu :) Birazdan Stres testi sonuçları açıklanacak Daha sonrasında 14290-143 Diirenç seviyesine yolculuk başlar.[/QUOTE]
Pozları kapatın Kar cepte güzel :) Hafta sonu etkisi ile fiyatlar yatay hareket ediyor yinede güzel kar bıraktı :)
Herkeze iyi tatiller Kandiliniz mübarek olsun.:)
-
EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Kahrolası PKK Yüce Türk insanını bilmiyor tanımıyor biz neleri atlattık.Tüm Vatanın başı sağolsun Şehitlerimize ve ailelerine allahtan rahmet dilerim.
-
İspanya İşsizlik %21 Enflasyon %3,5 Dış ticaret - 3962.00 B açık veriyor ve sanayi üretiminde azalma var Devlet borçlanma oranı %60
İtalya -4191.00 ticaret açığı,devlet borçlanma oranı %120 Enflasyon 2,7 Sanayi üretimi Geçen aylara oranla azalıyor İşsizlik Oranı 8,1
Yunanistan -2262,00 Ticaret açığı,Devlet borçlanma oranı %140 Enflasyon oranı %3,30 İşsizlik oranı %15 Sanayi üretimi ise neredeyse durmuş durumda
Portekiz -1507,00 Ticaret açığı,Devlet borçlanma %93 ,İşsizlik %13 enflasyon %3,80 Sanayi üretiminde durgunluk Gözüküyor.
İrlanda diğer ülkelerin aksine 3829,00 Ticaret fazlası vermiş Bunu da büyük bölümü Hayvancılık ve tarımdan kaynaklanıyor,Devlet Borçlanma oranı %96 İşsizlik %14 Enflasyon %3 Sanayi üretimi Durgunluk gösteriyor.
Genel Olarak Zor durum da kalan ülkelerin Ortak özellikleri bunlar.
-
Yunanistan batarsa En Çok zarar görecek Ülkeler Fransa başı çekiyor 55,6 Milyar Usd Bankalar ve Krediler Almanya 34 milyar Usd Bankalar Özel krediler ve İngiltere 14 milyar dolar.
-
Haftaya Japonya deniz günü ile Başladık Risk İştahı yine yerlerde Bir tane alıcı bulmak zor Bunun sebepleri AB Yunanistan için özel bir toplantı yapacakmış E haliyle herkez Sonuçları merak ediyor Ben size söylüyorum Hiç bir şey çıkmayacak Merkel topu sarkozye atacak sarkozy topu merkele bu kadar Tabi bununla da bitmiyor Abd Borç Krizi Borç tavanını yükseltmesi Gerekiyor Bunlar da satış yapmak için yeterli zaten.
Bugün Euro nun 140 Altına İneceğini sanmam Tabi bugün Çok Sığ Piyasalar Fazla hareket olmaz Bir bankanın Ödemesi gereken bir borç olur bir müşteri kızar parasını çekerse :) Belki kısa vadeli bir Kırılma olabilir:)
-
Asya seansında Bugün de satıcılı geçti Vadeli piyasalar da İndexler Yeşil Fakat dünden bugüne pek değişen bir şey olmadı Makro ekonomik hiç bir değişiklik yok.Avrupa seansında şu anda olan hareketi ben İçeriden Bilgi İşi olduğunu düşünüyorum İnsiderlar İş başında Yunanstan problemleri ile ilgili bir bilgi almış olabilirler veya Bugün açıklanacak veriler öncesi bilgi almış olabilirler.
Ben 14047 Long Poz Zaten dünden taşıyorum fakat Sular bulanık Bu hafta Bazı şeylerin netleşmesini beklemek gerek.
Borç TAvanı Usa,Yunanistan Vb konuların netleşmesini bekleyelim.