gbp/usd de 1.5150 yine short.. bak beni yine stop edersen terkedeceğim seni ona göre..:)
Printable View
gbp/usd de 1.5150 yine short.. bak beni yine stop edersen terkedeceğim seni ona göre..:)
euro usd maliyetime geldi namıssız longum gayri üvv sistemsiz
[QUOTE=unlimitted;222188]usd/jpy'ye 93,64'e short yazdım.
oil'de 82,15'e short yazdım.
usd/cad 1,01418'e long yazdım.
[COLOR="Red"]gelmezse, çok da tın[/COLOR]. :)))[/QUOTE]
zaten hiç gelmeyecek yerlere yazmışsın... tın tın tın..:::
[QUOTE=fXci;222239]euro usd maliyetime geldi namıssız longum gayri üvv sistemsiz[/QUOTE]
ben de shortlasam mıki diye bakıyordum:))
usd/jpy 93.37 short.. sistemsel.. bugün hep shorttan gidiyoruz..
[quote=Cerphin;222242]ben de shortlasam mıki diye bakıyordum:))[/quote]
üvv lönk malıyete bak :..:
[IMG]http://i40.tinypic.com/xr5w0.png[/IMG]
[quote=Cerphin;222241]zaten hiç gelmeyecek yerlere yazmışsın... tın tın tın..:::[/quote]
birazdan görürsün :..:
[quote=Cerphin;222241]zaten hiç gelmeyecek yerlere yazmışsın... tın tın tın..:::[/quote]
forekste eğer sen onların istediğini yaparsan, portföyü eritmen ama kısa ama uzun sürebilir.
ama sonuç kaçınılmazdır...
o yüzden onlar benim istediklerimi yapana kadar poz açmam.
çok da tın lafı, benim için foreks ile eşdeğerdir.
para benim, keyif benim... poza girip beklemektense, para cebimde beklemeyi yeğlerim.:)
1,35 yeresi yukarı kırılırsa .... 1,3640 yerelerı Take profit ucun uygun vella baa göre... önce dırencı bı gırsın namıssız... cerf shortmu ettın gı yoksan eur usd direnc kırılmazsa mukafatlandırılabilürsün sankim
[QUOTE=fXci;222267]1,35 yeresi yukarı kırılırsa .... 1,3640 yerelerı Take profit ucun uygun vella baa göre... önce dırencı bı gırsın namıssız... cerf shortmu ettın gı yoksan eur usd direnc kırılmazsa mukafatlandırılabilürsün sankim[/QUOTE]
yok, short şartları daha oluşmadığı için yapmadım.. pozum yok eur/usd de.. bariz PU vardı sabah ve göz göre göre kaçırdım şimdi izliyorum sadece..
ööhhöööö ööhhhhhhhhhhhhöööööööööööööööööööööö
USD/CAD long ööhööööööööö...poz alındı öhhhöööööö...
foreks acemisi seniiiiiii! bi de örtmen olcen!
hiç gelmeyecek yerelermiş... :::
bu eur/usd hiç gevşeyecekmiş gibi durmuyor.. günlüklerde acayip bir PU var..