[QUOTE=Astatin;87155]Kadınlara bu düşmanlığınız neden sayın SERENAY...Üstelik bir bayan adını nick olarak kullanıyorken..???:..::..:[/QUOTE]
SEREN I bayan adı değildir. Vakti zamanın da şampiyonluk yaşamız safkan bir erkek yarış atının adıdır.
Printable View
[QUOTE=Astatin;87155]Kadınlara bu düşmanlığınız neden sayın SERENAY...Üstelik bir bayan adını nick olarak kullanıyorken..???:..::..:[/QUOTE]
SEREN I bayan adı değildir. Vakti zamanın da şampiyonluk yaşamız safkan bir erkek yarış atının adıdır.
[QUOTE=Astatin;87153]IP hiç bir şeydir susuzluk her şey.. EVde PC vardır, notebook bardır bağlanırsın farklı ip ile..Kıvırmayalım..Sen bana, moderatörlüğünü iptal ettikleri forumdan buraya oranın moderatörü geldiğinde, "mete" de benim benim klonumdur hadi sende gel şu adamı mahvedelim diye mesaj attın mı atmadın mı? Açıkca yanıt ver...:..::..:[/QUOTE]
Asti ben seansta senle polemiğe falan giremem.. Orada forumdan arkadaşım dedim sana.. OBSESYON yanında DEMANS BOZUKLUĞU da başlamışsa vahh haline...
[quote=Astatin;87156]Kadınlara bu düşmanlığınız neden sayın SERENAY...Üstelik bir bayan adını nick olarak kullanıyorken..???:..::..:[/quote]
[URL]http://www.tdk.gov.tr/TR/AdArama.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF0BF5B4755D05B9EB[/URL]
Seren adını aratır mısın birtanem, erkek/kız yazıyor bende, bayan adı değil yani ;)
Tdk'yı da uyarmamı ister misin bilgi küpüm :D
[quote=Mete;87158]Birtanem,evde pc ve notebook olsa da aynı ip ile bağlanırsın, ister normal ister kablosuz modem kullan değişmez. Eve sırf forumda clon yaratmak için 2 hat bağlatacak kadar da psikopat ruhlu değildir canım Catedral :D
Çok gıcıksın ya çok sevdim seni ben, iyi anlaşacağız seninle:D Övüyorum ha mızırdanma sakın ;)[/quote]
Teknik bilgini geliştir biraz Mete the Catedral :) 2 hat şart değil..:..::..: Ama senin zaten teknik bilgin var değil mi :)..."psikopat" tabirini siz kullandınız ben değil :) hem bırakın catedral yanıt versin siz niye yanıt veriyorsunuz ya da savunuyorsunuz:..::..:
aboww forumda kan gövdeyi götürüyor,
kalıbınızın adamu olun uşağum, dövüşmeyin, piyasayı izleyemioruz, akşama er meydanında toplanırız olmadı bir buluşma yaparız.dng
ben çıkıyorum..yoksa arkadaşlar iş yapamıyacak..astatin sende delikanlı ol çık..arkamdan sakın konuşma...benden söylemesi...
[QUOTE=SEREN I;87164]aygır olarak da uzun yıllar hizmet vermiştir..karayel yavrusudur..tebrikler...[/QUOTE]
vakti zamanında velecraptorla
halis karataşlar
süleyman akdılar
sadettin yavuzlar
az sermayemi almadı tjk :)
[quote=Mete;87163][URL]http://www.tdk.gov.tr/TR/AdArama.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF0BF5B4755D05B9EB[/URL]
Seren adını aratır mısın birtanem, erkek/kız yazıyor bende, bayan adı değil yani ;)
Tdk'yı da uyarmamı ister misin bilgi küpüm :D[/quote]
İyi o zaman ben esmeray diyeyim bundan sonra..Hem ne farkeder, unisex bir isimmiş işte, erkek ismi değil :).Eee kadın düşmanlığına bir açıklaman var mı :) Sen enden yanıt yazıyorsun? Serenayın kendi dili yok mu?Yoksa klonları 3 lediniz de ben farkında mı değilim :)
[quote=Astatin;87165]Teknik bilgini geliştir biraz Mete the Catedral :) 2 hat şart değil..:..::..: Ama senin zaten teknik bilgin var değil mi :)..."psikopat" tabirini siz kullandınız ben değil :) hem bırakın catedral yanıt versin siz niye yanıt veriyorsunuz ya da savunuyorsunuz:..::..:[/quote]
Aa yanlış internet explorerdan yazmışım, mete'den gitmiş.:D Bak bak nasıl heyecanlandı .dng
E birtanem clone olursam ucu bana dokunuyor güzelim ya, ondan cevap verdim.
Mete the catedral de iyiymiş, Metehan gibi bir şey olsa gerek.... :cool:
[quote=Astatin;87173]İyi o zaman ben esmeray diyeyim bundan sonra...Eee kadın düşmanlığına bir açıklaman var mı :) Sen enden yanıt yazıyorsun? Serenayın kendi dili yok mu?Yoksa klonları 3 lediniz de ben farkında mı değilim :)[/quote]
Seren sadece bayan adı değil dedim birtanem kızma sen... Ufak bir düzeltme yaptık bozulma hemen pamuk şeker .heyk
Ben sana seren'i savundum mu ,boşver seren'i sen , mete nasıl mete :D
[b]seans içinde problem yaratanların biraz istirahate çekilmesini talep ediyorum... [/b]
Özelliklede asla ve asla klon kullanmadığımdan dolayı ASTATİN in iftirasından dolayı İstirahati talebimdir..
[quote=catedral;87162]Asti ben seansta senle polemiğe falan giremem.. Orada forumdan arkadaşım dedim sana.. OBSESYON yanında DEMANS BOZUKLUĞU da başlamışsa vahh haline...[/quote]
Polemiğe zaten girdin de, çekilme durumu vr mecburen :)
Şimdi, Sayın Hellim'in özelden yaptığım ricaya istinaden bu tartışmayı burda kesiyorum. Abuk subuk şeyle ryazılmadığı sürece de yanıt yazamyacağım..
Catedral, mete konusunda yalan söylediğini ikimizde biliyoruz. Sayın Hellim'den rica ettim. vakit bulup bana attığın özel mesajlara bakmasını, ve o mesajda açıkca "mete" benim dediğini ispat etmesini rica ettim. Vakit bulup yaparsa ne hoş olacak..hem de çok hoşş.. Ayrıca, geyik topiğine, söz konusu diğer mod a karşı yazdığınız mesajlardan da aynı kişi olduğunuz ççoook ama çoook net görünüyor ama kanıt Hellim De...Gerçi son bir kaç sayfadaki mesajlarınızdan da anlaşılıyor aynı kişi olduğunuz :) Nedense mete hep senin desteğe ihtiyacın olduğunda ortaya çıkıyor..ilginç değil mi...
Sayın hellim, kapattım konuyu..Ancak o özel mesajı bulursanız (maalesef 100 kotasından dolayı bende silik) çok şık olacak hem d eçookk...