07 Mart 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
Printable View
07 Mart 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
ya valla yani ne diyim ki simdi, sort desek bi dert, long desek ayri bi dert, uww
Long gidik...
Hade bakalım...
Bu akşam tarihe geçecek....
Long Kral öldü Yaşasın yeni Kral: Short...
[quote=Astatin;342186]Bu akşam tarihe geçecek....[/quote]
DOW DAX ne var ne yok üçgenleri aşağı kırdıracan herhalde...:)
DAX kafayı kırdı...Kapanışımıza göre %1 aşağıda...Helal sana Helga işini biliyosun...
[quote=jantrader;342188]DOW DAX ne var ne yok üçgenleri aşağı kırdıracan herhalde...:)[/quote]
Doğru parçasından altıgene kadar bütün geometrik şekilleri, tickbardan günlüğe kadar tespit edilebilen bütün destekleri...tarihe gömmek istiyorum....bu gece:D:D
ula çok da iddialı konuşuyoruk ha sabaha rezil olmayak..üüüühühühüh:..:
ne biliyim ya.. Deep Hystem, PALA bugün buldu fırsatı verdi şortu verdi şortu gibi geldi bana, tarihi miktarda.... yarın turbulent bir açılış bekliyorum...:D
NUNİ,
Daha önce demiş miydim..sendne dah ahareketli heykeller biliyorum diye..hehehe..gerçi vade sonu kazara flat kalıp bi hareket ettin ama..heheheh
Long long long.....
long ekibi de tam helvalik:..:
[quote=Astatin;342190]Doğru parçasından altıgene kadar bütün geometrik şekilleri, tickbardan günlüğe kadar tespit edilebilen bütün destekleri...tarihe gömmek istiyorum....bu gece:D:D
ula çok da iddialı konuşuyoruk ha sabaha rezil olmayak..üüüühühühüh:..:
ne biliyim ya.. Deep Hystem, PALA bugün buldu fırsatı verdi şortu verdi şortu gibi geldi bana, tarihi miktarda.... yarın turbulent bir açılış bekliyorum...:D[/quote]
Pala ya longladıysa ....
inşallah beklediğin gbi şortlamıştır.