-
Borsada kazanmak.
Aracı kurumlar,brokerlar,dergiler,analistler hepsiyle çalıştım.Sonuç kocaman bir sıfır.Borsada kazanmak nasıl bir duyguydu tatmamıştım.Ne var ki artık durum değişti,yıllar sonra kazanmaya başlamıştım.Siz de incelemek isterseniz.Umarım,yönetici izin verir ve siz arkadaşlarım da tanıma fırsatı bulursunuz.
-
yinemi it balığı tekniği birader almıyoruz n e biçim virüssünüz ya kovuyoz bacadan geliosunuz bu forumda yeni üye olanlar yada misafir olarak bakınanlar sakın kanmayın yalan dolu bi reklam bu.. it formasyonu yapmış aklınca aşağıdaki linkte neden fiyasko olduğu net bi şekilde belirtmiş ...[URL]http://finans.ekibi.net/forum/kopek-baligi-teknigi-kitabi-yazarinin-fiyaskosu-t-6400.html[/URL]
-
Asıl reklamı siz yapıyorsunuz,gibime geliyor.Ama her neyse.Nette gerçek insanlar yok gibi.Ben çok memnunum.
-
magnum70 Yazılan:
kitabu suçluyorsunuz ama içeriğini bilmiyorsunuz.[COLOR=#0000ff]ben kitabı alalı 4 hafta oldu 25.05.2010 tarihinde 3.64 den bjkas aldım ve 8 gün sonra 03.06.2010 tarihinde tekniğin sat dediği yerde 4.28 den sattım. yüzde 18 para kazandım.küçük yatırımcıyı koruyan bu tekniğin yazarına teşekkür ederim.şimdide 9.10 dan afmas aldım bakalım ne olacak..[/COLOR]
Arkadaşın fiyasko dediği yere yazılan yorum bu...Komik duruma düşmüşsün zozo...seni yalanlıyorlar,senin sayfanda.
-
harikahanim,
yeşim hanım nasıl iyiler mi :) yeşim hanım çok mükemmel bir insandı...1 hafta önce bu kitabı alıp okuduğunu tekniği öğrendiğini test ettiğini ve dehşet para kazandığını iddia ediyordu :) :) hepsini 1 haftada yapmıştı...tebrik ettik kendisini...
şimdi size de minşik bir sorum var...nobel almış kitaplar, piyasa "gurularının" kitapları gibi kştapların bir tane okuru bile internet forumlarında o kitaplar için topik açmazken, bu köpekbalığı tekniğinin okurları ne kadar sadık ki internette forum forum gezip, bu kitap için topik açıyorlar..:..::..::..:
Allah her yazara böyle sadık okurlar nasip etsin....dng
Bir diğer konu, o kitap kelimenin tam anlamıyla, yaşamamız için ihtiyacımız olan karışım ile, yoğunluğu 13.6 gr/cm3 olan maddenin karışmıdır....brv.brvyani "HAVA ve CİVA".dng.lelele
-
[quote=harikahanim;317412]magnum70 Yazılan:
kitabu suçluyorsunuz ama içeriğini bilmiyorsunuz.[COLOR=#0000ff]ben kitabı alalı 4 hafta oldu 25.05.2010 tarihinde 3.64 den bjkas aldım ve 8 gün sonra 03.06.2010 tarihinde tekniğin sat dediği yerde 4.28 den sattım. yüzde 18 para kazandım.küçük yatırımcıyı koruyan bu tekniğin yazarına teşekkür ederim.şimdide 9.10 dan afmas aldım bakalım ne olacak..[/COLOR]
Arkadaşın fiyasko dediği yere yazılan yorum bu...Komik duruma düşmüşsün zozo...seni yalanlıyorlar,senin sayfanda.[/quote]
efenim bende "bukalemun tekniği" adlı kitabı aldım...300 den GS aldım 400 den sattım.50 den aslan çim aldım 300 den sattım....::::::
Yani: bu tür, fiyat hareketi çok önce olmuş hisselerde şurdan aldım sattım demenin bir anlamı yok..işlem anında yazılan işlemlerin bir anlamı var..mesela şunun: bu kitabın yazarı endekste aylar önce sat verdi...vob da köpekbalığı tekniğini dinleyen adam 2-3 kere battı yani şimdiye kadar...:::sözün özü; teşkilatınıza önerim; yalan yanlış palavralarla değil, içeriğiyle satılabilecek bir şeyler üretin...
-
harikahanım yada magnum yada Ahmet ünver o site sahibini çok iyi tanırım o siteyide çok iyi bilirim it balığı ile ilgili uzun zmandır kıvrranak satış kaygısı ile yapmış oldunuz reklamlarıda çok iyi bilirim..sende haklısın görüosunki hiç bir moderasyonun olmadığı yerde senin gibiler türemeye rekalmalrını yapmaya devam edecekler.. malesef it balığı rağmet görmüor harikacımmmmmm telefonla msjları deneyin bide, belki size inanan saf bi kitle bulabilirsiniz.... burda yemezlerr.....
-
puhaha:)
borsada kazanılır kazanmasna ama bahsi geçen kitapla diil.
o kitapla ancak kitabı satan kazanır. :):)
-
[quote=zozo;317403][I][U]yinemi it balığı tekniği birader almıyoruz n e biçim virüssünüz ya kovuyoz bacadan geliosunuz[/U][/I] bu forumda yeni üye olanlar yada misafir olarak bakınanlar sakın kanmayın yalan dolu bi reklam bu.. it formasyonu yapmış aklınca aşağıdaki linkte neden fiyasko olduğu net bi şekilde belirtmiş ...[URL]http://finans.ekibi.net/forum/kopek-baligi-teknigi-kitabi-yazarinin-fiyaskosu-t-6400.html[/URL][/quote]
koptum:..:
-
bence topik silinsin...böyle de reklam için kullanılmış oluyor
-
Bunlar daha türev piyasaları keşfedemedi ahauahua.Hep düşüşlerden sonra geliyolar :D
-
hanımefendiye katılıorum..GÜLMEKTEN..:)