16 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
Printable View
16 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
short ekibi şimdiden güçlü .. üvvv .. bende kısayım .. üvvvvvvvvv .. ingaaaaaaaaaaa
abi seans açılır açılmaz taban olmazsa endeks bu çektiğimiz cefaya değmeyecek :( dow nası zirveden tak -9 yaptı bizde eyle düşüş trendine başlamazsak yazık valla ühühüühühühühü istifa istifa
patronlar...bu kez şort ekibinden ayrıldım..emortım hep yalnız takılıyı..ayboliyi..birazda onla takılak..teprik ederim..hem böylece şortcuların üzerindeki uğursuzun ben olup olmadığı da anlaşılır..
not: 17:35 e daha 7 dakka var..fikir değiştirebilrim..ühühhü
[QUOTE=Astatin;289713]patronlar...bu kez şort ekibinden ayrıldım..emortım hep yalnız takılıyı..ayboliyi..birazda onla takılak..teprik ederim..hem böylece şortcuların üzerindeki [B]uğursuzun[/B] ben olup olmadığı da anlaşılır..
not: 17:35 e daha 7 dakka var..fikir değiştirebilrim..ühühhü[/QUOTE]
üwwwwwww 5 gündür longum piyasa artıyor, yarın düşerse senden bilirim ona göre :::
[quote=enorton;289722]üwwwwwww 5 gündür longum piyasa artıyor, yarın düşerse senden bilirim ona göre :::[/quote]
:D:D:D:D başka kimden bilecen dabiki benden bilecen:D:D yalnız gece stresi yaptığımıza değmeyebilir..bir kaç gündür, şort yatan da long yatan da ertesi günkü yatayda karlı kapatma şansına sahip oldu...sadece sistemsel baksak musterih olurdum ama USDYTL ye gelen blok blok alışlardan kıllandım..yani non musterihim...birde tahvil faizi yukseldi....
VOB dada dar alana sıkıştırıp adam çarpıp güçlü süsü verdiler..son anda yukarı küçük bir atak yaptılar...yani aslında HISTEMIK olarak tam şort günüymüş geceye...üühhühühühüh
abi longdan niye korkacan düşüş için sebeb yokki dow 10300 kapasa ne olacak 200 puan düşer en fazla... 81350 de kapandı normal olması gereken fiyat
Emortim yiyolar dj i inceden. Bernanke felan bisiler dese bi havaalansak uhuhuhuhuuhu
[quote=Astatin;289776]Emortim yiyolar dj i inceden. Bernanke felan bisiler dese bi havaalansak uhuhuhuhuuhu[/quote]
astı sen bılırsın işini
yarın 1000 puan artı açar her yer çıçek açar