15 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
Printable View
15 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
short .. girecem gibi .. ropot apla batmam dimi ... batarsam senden alırım paraları ona göre .. öyle anketi açmayla olmuyor . . üühühüühüh
VOB'da bitaraf olan bertaraf olmaz... :..: Bu geceye flat.. Gündüz yeterince patakladım Pala'yı... :)))
short devam bakalım yarınıda görelim vay *****
ohara buhara..hiç ummadığım bir manzara..şortlar 5-0 şimdilik..demekki herkes sistem kullanmayı brakmış yada zaten kullanmıyormuş..peeeee...bak bende sadce 1 adet sembolik ha..pişman olmayın sonra şort mort..tarihi zirvedeyiz haaaaaaaa
stro bu akşam kaçıp kurtulmuş şort ekibinden teprik ederim
bence en doğrusunu stro patro yapmış ..... bu arada short ekibi peeek güçlüymüş .. üvvvv
[quote=selçuklu;289141]bence en doğrusunu stro patro yapmış ..... bu arada short ekibi peeek güçlüymüş .. üvvvv[/quote]
pehhh beni çık patron ben bayadır cörtteyim emekdar abi gibi cemaatten yardım alıyorum ühühühühü
[quote=seagate;289145]pehhh beni çık patron ben bayadır cörtteyim emekdar abi gibi cemaatten yardım alıyorum ühühühühü[/quote]
Artık çok sıkışmaya başladım,silahların bakımını yaptım ******** T..C
Nobel ödüllü ünlü bilim adamı David Beckham'ın yaptığı araştırmaya göre Dow'un günlerdir düşmemesinin nedeninin benim her geceye short girmem olduğu ortaya çıktı... :p :::
Bu nedenle short'çuların önünü açmak için bu gece flat.. Hadi yiğitler göreyim sizi... Çekin fişini, çizin tahtasını... Kapanış tahminim: 0... :..:
Bu şort tan birgün donsuz kalacaz ama nereye kadar olacak bilmiyorum ne olacak bizim borsanın durumu biri şişt dedimi rahmmet yağacak sanıp alıyoruz yağmur hep rahmet getirmez elbet bir gün sele dönüşür o zaman kim tutacak o zaman ne marbaşlar ne aklar nede efg ler durubilir önündei.i.i.