08 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
Printable View
08 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
[quote=Anketci;287381]08 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?[/quote]
Niyçün soruyorsunuz..:)))...gısa girdim...Milli ayu olarakdanacak ilk ben anketi oyluyorum...short hep short...
Sandıkta da short...
Allah hayırlı ve mübarek etsin...T..C
Flat ama içimden long girmek geçiyordu. Bu nedenle long giren arkadaşlar için şimdiden gayri-müsterihim... üvvv...
way way way..long ekibi de pek sağlammış
[QUOTE=Astatin;287388]way way way..long ekibi de pek sağlammış[/QUOTE]
flat ekibi güçlü bence patron .. stro patronu teprik ederim .... .brv.brv
Yok mu şu memlekette benden başka flat giren kimse arkadaş? En tırsak trader ben miyim yani? üvvv... Yedik damgayı... Belgeli ispatlı... üvvv... :..: :..: :..:
[quote=Strategist;287393]Yok mu şu memlekette benden başka flat giren kimse arkadaş? En tırsak trader ben miyim yani? üvvv... Yedik damgayı... Belgeli ispatlı... üvvv... :..: :..: :..:[/quote]
Taraf olmayan bertaraf olur stropatro...:::::::::flat de neymiş yemişim flati
cia fbi ortaklı dinleme operasyonuyla poz alıyoruz artık astatin :D dinleme bu boru deell :D
[quote=Strategist;287393]Yok mu şu memlekette benden başka flat giren kimse arkadaş? En tırsak trader ben miyim yani? üvvv... Yedik damgayı... Belgeli ispatlı... üvvv... :..: :..: :..:[/quote]
ben de normal pozısyonun 1/3 u kadar pozısyon aldım. butun sıstemler long dıyordu, sımdı cıksa nıye full gırmedım dıye uzulucem, düşse terse geldim diye uzulucem. tırsaklıgın azı da ayrı zor vesselam :)
Short girmek belkide cesaret gerektirir ama ben hep short duracam bu yükseliş nereye kadar dünya molum şimdide yurt içi tökezlemeye başladı elbet referandum biter o zaman neyle yükseltecekler artık kanaatim şu ki düşüş başlıyacak bizim borsa ne kadar güölüymüş dedidirtikten sonra ver yerliye al paraları sonra al geri alttan biz bunu hep yiyoruzi.i
Strategist abi, varantlar uygun olsaydı; Ben pazartesinin oynaklığından faydalanmak için varantlarda aynı kullanım fiyatlı ve aynı vadeli, hem call hem de put pozisyon( straddle stratejisi) alacaktım. (oynaklık olmazsa 5 günlük zaman değeri kaybını kabullenerek) Malesef yeni oldukları için bana cazip gelmedi. Piyasa oturursa böyle uzun tatillerde işimize yarayabilir.
flat girdim