-
Daytrader
Bu konuda; güniçi işlemlerle ilgili bilgi vermek istiyorum.
Güniçi işlemde bu forumda daha önce verdiğim ORB-S sistemi ve bu konuda tanıtacağım başka sistemleri kullanacağım.
Genel kural olarak aksi belirtilmedikçe:
-Geceye mutlaka flat girilecektir.
-Saat 15.00 e kadar pozisyon açılmadıysa,bu saatten sonra yeni pozisyon açılmayıp, geceye flat girilecektir.
-Para Yönetimi açısından;girişler tam pozisyon olacaktır.(bu benim tercihim ,siz farklı yapabilirsiniz.)
-Giriş ; iki eşit partide yapılacaktır.Giriş fiyatı bu iki partinin ort sıdır.
-Çıkış tek partide olacaktır.
-Her trade de kontrat artışı olabileceği gibi(bu benim tercihim); haftalık ya da aylık sabit kontratla da devam edilebilir,bu traderın Para Yönetimi ilkelerine bırakılmıştır.
-Bir trade de %5 ten fazla zarara izin verilmeyecektir, bu da max zararın 350 puan civarı olması demektir.Demek ki SL=-350 dir.
-Bazı günler gayet tabi zararla biter.
-Finansal hedef olarak günlük 200 -500 puan yeterli olacaktır.Dolayısıyla hiçbir gerekçe olmadan bu hedef bandı içine gelindiğinde trend devam etse bile realizasyon yapılabilir...Yani; Para Yönetimi önemli bir realizasyon aracıdır.
-Svg .halojen'in topiğinde verdiğim Daytrader tablosunu geceden vermeye devam edeceğim.
-Daytrading ile ilgili diğer grafikleri de vereceğim...
Unuttuğum birşey varsa sonradan eklerim,hadi bakalım kolay gelsin....:)
-
Konunun başında; şu andaki imzamın çok dikkatli okunmasını rica ediyorum...
-
abi tekrar kolaylıklar dilerim...hayırlı olsun yeni topik...
-
Bereketi bol olsun sn. Saraylı
-
-
[quote=saraylı;238910]Bu konuda; güniçi işlemlerle ilgili bilgi vermek istiyorum.
Güniçi işlemde bu forumda daha önce verdiğim ORB-S sistemi ve bu konuda tanıtacağım başka sistemleri kullanacağım.
Genel kural olarak aksi belirtilmedikçe:
-Geceye mutlaka flat girilecektir.
-Saat 15.00 e kadar pozisyon açılmadıysa,bu saatten sonra yeni pozisyon açılmayıp, geceye flat girilecektir.
-Para Yönetimi açısından;girişler tam pozisyon olacaktır.(bu benim tercihim ,siz farklı yapabilirsiniz.)
-Giriş ; iki eşit partide yapılacaktır.Giriş fiyatı bu iki partinin ort sıdır.
-Çıkış tek partide olacaktır.
-Her trade de kontrat artışı olabileceği gibi(bu benim tercihim); haftalık ya da aylık sabit kontratla da devam edilebilir,bu traderın Para Yönetimi ilkelerine bırakılmıştır.
-Bir trade de %5 ten fazla zarara izin verilmeyecektir, bu da max zararın 350 puan civarı olması demektir.Demek ki SL=-350 dir.
-Bazı günler gayet tabi zararla biter.
-Finansal hedef olarak günlük 200 -500 puan yeterli olacaktır.Dolayısıyla hiçbir gerekçe olmadan bu hedef bandı içine gelindiğinde trend devam etse bile realizasyon yapılabilir...Yani; Para Yönetimi önemli bir realizasyon aracıdır.
-Svg .halojen'in topiğinde verdiğim Daytrader tablosunu geceden vermeye devam edeceğim.
-Daytrading ile ilgili diğer grafikleri de vereceğim...
Unuttuğum birşey varsa sonradan eklerim,hadi bakalım kolay gelsin....:)[/quote]
Sn. Saraylı, ilgi ve heyecanla takip edeceğim konulardan biri olacak. Şimdiden başarılar dilerim. ORB-S 'in matriks versiyonunu buraya ekleyebilrseniz memnun olurum.
-
Daha önce bu forumda vermiş olduğunuz ORB-S.
Bu topicte de bizleri bilgi anlamında donatacağınız ve vermiş olduğunuz sistem-ler için ayrıca TEŞEKKÜRLER.
[URL="http://i39.tinypic.com/ams3u1.jpg"][IMG]http://i39.tinypic.com/ams3u1.jpg[/IMG][/URL]
-
Sn Saraylı inş cok cok başarılı olursunuz Kolay gelsin Başarılar Dilerim
-
Sayın saraylı topik hayırlı olsun müdavimi olurum ben buranın,başarılar dilerim
-
[quote=ordi;238922]Daha önce bu forumda vermiş olduğunuz ORB-S.
Bu topicte de bizleri bilgi anlamında donatacağınız ve vermiş olduğunuz sistem-ler için ayrıca TEŞEKKÜRLER.
[URL="http://i39.tinypic.com/ams3u1.jpg"][/URL][/quote]
Sayın Ordi, grafik formüllerini koyabilirmisiniz? Teşekkürler...
-
hayırlı olsun,elinize sağlık !
-
hayırlara vesile olsun.. saygılar..