DJI, 60 DK’lık Elliott Analizi.
Dün geceki yükselişte, hem büyük hem de küçük 5. ve (v). dalga hedefleri vuruldu. Her iki hedefinde kesişiyor olması (Kırmızı ve yeşil yatay trendline’lar) ve fiyatın üstüne çıkamamış olması, yükselişin sonu sinyalini veriyor. Bugün açılışta üstteki yükselen trendline’a vurdurmaya kalkabilirler ancak kapanışın nerede olduğu önemli.
Özetle,yükseliş bitti. 4 seviyesine yakın bir düşüş bekliyorum. 4 seviyesinin aşağı geçilmesi çok olumsuz olur. (Andığınız tSengöz yorumunu domine sayım haline getirir).
Peki, 4’e kadar gevşeyip 4 altına gitmeden tekrar yükselip 7940’larda olan iki direnç de geçilirse, yada hiç gevşemeden bu dirençler geçilirse ne olur. O zaman DJI stop loss 7940 altı kapanış olmak üzere yükselişe oynanır ve 1000 puanlık bir DJI yükselişi daha yaşarız.
Temel beklenti senaryom yukardaki altı çizgili satır.
Herkese Bol Kazançlar Dilerim.