![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Vob 30 Gece pozisyonunuz nasıl ? | |||
| Short/Kısa |
|
17 | 53,13% |
| Long/Uzun |
|
6 | 18,75% |
| Flat |
|
9 | 28,13% |
| Katılımcı sayısı: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
28 Temmuz 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
|
| 3 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir | ||
|
|
||||
|
||||
|
Erkenci robot
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu Ropot Apla nereye bakıyo böyle gülümseyerek çok merak ediyorum... Brad Pitt görmüş gibi bir hali var... Bize niye hiç öyle bakmıyo.... üvvvvv...
Hülem Ropot Apla, sırf sana inat şu borsadan zengin olacam.. Sonra geçecem karşına, bir zamanlar ciddiye almadığın fakir ama gururlu ve çok gap yiyen bir trader vardı ya, o işte benim diyecem.... üvvvv... |
|
|
||||
|
||||
|
Anket açmayı biliyon ama
![]() ![]() |
| 5 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir | ||
flexy (28.07.10), Kanaatkar (28.07.10), Sekube (28.07.10), selçuklu (28.07.10), Strategist (28.07.10) | ||
|
|
||||
|
||||
|
üvvv.. Short ekibi çok kuvvetliymiş... Baltayı taşa vurduk yine galiba....
|
|
|
||||
|
||||
|
kısa ..
DİKKAT DİKKAT DİKKAT UYARI : yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir ... ciddiye almanız kötü sonuçlara neden olabilir ... yaşasın üzerimize doğmak üzere olan ralli güneşinin parıltıları ...(copyright stro patro) |
|
|
||||
|
||||
|
uzun!
|
| 4 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir | ||
|
|
||||
|
||||
|
kısa..
way**..kısa ekibi de uzun ekibi de çok sağlam...hatta flat ekibi de sağlam..du bakayım kanlı olacak ..üwww |
| 4 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir | ||
|
|
||||
|
||||
|
astatin patrn bizim paraları hep amonra patron alıyomuş haberin olsun benden dymuş olma .. ühühüüh ...
DİKKAT DİKKAT DİKKAT UYARI : yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir ... ciddiye almanız kötü sonuçlara neden olabilir ... yaşasın üzerimize doğmak üzere olan ralli güneşinin parıltıları ...(copyright stro patro) |
|
|
||||
|
||||
|
flat....
spotta ak ve işc deki satışlar sürüyor... |
|
|
||||
|
||||
|
az önce milyon dolarlık dinlenme tesisi ve ayrıca mağazaları bir vatandaş 20 lira kom boxer a veremedi pazarlık yaptı felan olmaz dedik fiyat belli tüm türkiyede aynı dedik almadı ben bişe demiyorum borsa inse ne olur çıksa ne olur pehhhhh
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|