![]() |
|
|||||||
| Borsa Genel İMKB ile ilgili her konu hakkında fikrinizi beyan edip görüş alış verişinde bulunabileceğiniz yer. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
bir de böyle birşey var
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bol Şans..! .
|
|
||||
|
||||
|
Selamlar Dostlar,
Bende son durum........ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çanak hedefi 72 ondan sonra da düşmeye devam etmeli..... Bol Şans..! ![]()
|
|
||||
|
||||
|
Çanak da son durum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çanak tamamlandı.......... ![]() .
ilkokul2terk (11.08.10), ordi (11.08.10) | ||
|
|
||||
|
||||
|
çin 2700 bizde 59000 aşılmadan yeni pozisyon açılmaması düşüncesindeyim......
Bol Şans.....! .
saraylı (17.08.10) | ||
|
|
||||
|
||||
|
IMKB Grafiği Son Durum......
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şimdi burda solda üstteki rakamlar tek7 ve tek4 aynı olmuş 57654..... düz hesap 57 500 Stop dur...... 57 500 aşağı geçildiğinde şelale nasıl olur görürüz.... Dolayısı ile burası önemli destek olacakdır..... Yukarda MAV50 59 600 civarı geçilmesi zor....... STO tepkiyi gösterirken diğer iki indikatör MACD ve TRIX SAT durumunu devam ettiriyor...... Ve bu durum 25bin dibindeki oluşumla çok benzer (Bakınız daha yukarıdaki günlük grafik) Dolayısı ile Çin deki 2700 direnci bizdeki bu formasyonlar ile örtüşdüğünde yükselişin tepkiden ibaret olduğu yarın 2700 ü geçemeyip satış ile karşılaşan bir Çin karşısında buradaki durumun daha kötü olacağı fikrindeyim........ Bu da çin deki son durumun grafiği [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Görüldüğü üzere 2700 önemli....... Bol Şans..! ![]()
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
düz hesap a dikkat değişen birşey yok analiz geçerli....... Bol Şans..! .
okansak (20.08.10) | ||
|
|
||||
|
||||
|
usdjpy 85 i
dax 6000 i kırdı geçti stoplar çalışmış olmalı görünüm negatif kenarda beklemeye devam........ Bol Şans..! ![]()
|
||||
|
||||
|
endeks 60bin üzerinde
sandık geldi evet i satın aldılar - en azından düşmesi önlendi..... hayır çıkma ihtimali var mı? var. borsada fırsatlar biter mi? bitmez. risk almaya gerek var mı? ben sandık riskini almam......... endeks 60bin alana hayırlı olsun........ kenarda beklemeye devam......... çin ve amerika dirençlerini geçemediler biz tepeyi zorluyoruz...... ne olursa ne olur? 1.çin amerika orayı yukarı kırarsa biz de hayır bile çıksa piyasa tutunur. 2.çin amerika kıramayıp aşağı dönerse biz de hayır çıkarsa direkt şelale 57 500 aşağı kırıldığında GAME OVER.... 3.biz de evet çıkarsa bu zaten satın alınmış durumda.... ama en önemlisi şuuu :>>> Bol Şans..!![]()
kitaro (03.09.10) | ||
|
|
|||
|
|||
|
abiler ablalar selçuklu patronun topiğini ziyaret etmeden geçmeyelim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |