bugun bendeil sean dibi ve son seans dibinden aldım 320 lot ortalama maliyetle hala satacaklar gibi 2 liradan halka arz olums oralar ayada yakınlarına kadar cekilecek gibi duruyoe bakalım yarın beyapacak bu artog efendi
Printable View
bugun bendeil sean dibi ve son seans dibinden aldım 320 lot ortalama maliyetle hala satacaklar gibi 2 liradan halka arz olums oralar ayada yakınlarına kadar cekilecek gibi duruyoe bakalım yarın beyapacak bu artog efendi
[QUOTE=deniz;413251]bugun bendeil sean dibi ve son seans dibinden aldım 320 lot ortalama maliyetle hala satacaklar gibi 2 liradan halka arz olums oralar ayada yakınlarına kadar cekilecek gibi duruyoe bakalım yarın beyapacak bu artog efendi[/QUOTE]
ben hayatta maliyet yapmam.alırım beklerim
maliyet yapıp daha da düşerse bu sefer 2 defa üzülüyor insan
dediğim gibi ben bütün malları depoya çektim.
4 günde 4500 tl kaardan gitti.
umursamıyorum bile.çünkü ne kadar ekmek o kadar köfte.
adam korkuttukça korkutuyor.
ruhsata başvurdu,ortağı buldu görüşmeler başladı.
60 günde sonuçlanması lazım kanuna göre.10 gün gitti kaldı 50 gün
yani eylül sonu gibi hisse tekrar hareketlenir.yukarıdan satanda yerine daha fazlasını koyar
diğer hisselerden farkı ortak satışı yok hissede.tamamen günlükçü global ve nedeni bilinmeyen bir nedenden akbank satış yaptı
citinin bilgisi ve izni olmasa bu hareketlere izin vermez bence.bana göre danışıklı dövüş
amma değilsede elimiede patladı demektir hisse.inşallah öyle değildir.
şimdi ki emareler bir oyun olduğuna işaret.
ben spekin elini gördüm ve rest dedim
bakalım nolacak
passat
eplasın haberi geldi .tavan serilere başlar artık
egyo yada sıra gelecek.zemin etüd bitsin ona da sıra gelecek
artog dan hayatımın darbesini yedim.satmadım satmamda satmayacağımda
nasıl böyle bir oyuna geldim hala anlamadım.neyse depoda çürümeyi beklesin namıssız
buda bana ders olsun ne diyelim
1 musibet bin nasihattan daha hayırlıdır derler.
aynen öyle oldu
neyse eplas izlemeye devam.satış fiyatım belli.10 tl den aşağı çıkmam
yürü be eplas kim tutar seni
passat
zaman iyice daraldı
her an zemin etüd haberi gelebilir
eplas bu borç ödemesinden sonra basın toplantısıyla basmane projesinin startını verebilir
ortaklar oturup enine boyuna konuşacaklardır.
haydi egyom sıra sende inşallah
passat
bugün kritik gün
bakalım ödeyecekmi
gerçi anlaştıklarını bile 3 gün sonra duyurdu
sanırım bugün ödese bile pazartesi salı anca gönderir haberi
hayırlısı olsun bakalım
passat
Passat bayagı bi sesizlik oldu egyo da bu yaz sonuna insaat sezonuda bitti artık haber gelmez deyip bezdirip cıkartacaklar mı dersin milleti pek kimsenin olmasını istemezler hissede bilirsin benim aklıma bole bir senaryo geldi ne dersin ?
Birde Artog da durum nedir kaldı elimizde sanırsam curur mu dersin bunlar ?
eplasın durumu ortada .haberin gelesini bekliyoruz
egyo da onunla birlikte basmane haberiyle gidecektir
artog ise hayatımın en büyük kazığı oldu.sanırım bu ay sonunda netleşecek durum.
bakalım ya petrol aramaya başlatyacak yada bize verdi malları şimdi keyfini sürüyordur
6 aylıklarda kasada 7 trilyona yakın para var.stoklarıda eritmiş
60 günlük süre eylül sonu ekim başı gibi bitiyor.
oldu oldu olmadı depoya çeker bekletirim namıssızı
bende zararına satış olmaz
passat
Vay passat
Topigi yeni farkettim
Temel analiz
Hiç işim
Olmaz.
Jel.
[QUOTE=PASSAT;410043].58 maliyetli 10.000 lot eplas
.24 maliyetli 20.000 lot egyo var
2 side aynı bence.basmanede payları var ikisininde
amma geriye dönuü baktığımızda eplas bir zamanlar imkb nin flaş hissesiydi.katakulli lerle hisse gözaltı pazarına düştü.1 yıldır sorun çözülemedi. 96 yılında 35 milyon dolar temele para harcandı ve hala bekliyor
ben geleceğin en parlak hissesi gözüyle bakıyorum
evladiyelik alınır diyorum
eğer bir duyumun olursa ve yazarsan sevinirim
passat[/QUOTE]
üstad bunlar benim eşşekler
iyi para kazandıracaklar allahın izniyle
eplas başladı bile.%200 kar şu anda.amma feriştahı gelse satmam hisseyi
egyo dada 65.000 lota çıkardım
onunda zamanı gelecek üstad
temel analizden çok hisse yakaladım
ttrak 28 tl den 39 tl ye gitti
gübrf 12 tl den 15 tl ye gitti fakat 450 milyon dolar yatırım açıklayınca 2 yıl bulaşmayacam
doas zaten yılın favori hissesi oldu
logo da iyi iş yaptı
mutlu da iyi işler çıkaracaktır yakında.
ateks boşuna gitmiyor.arsa meseleleri.mutlununda kartalda
bit tek artog dan darbe yedim.oda iyikaar ettik fakat sonra pis çarptı.
depoya çürümeye bıraktım.tam evladiyelik oldu
daha öncede dedim üstad ,bir ara sırf bu eşşekler için jeliboncaya biraz ara verdim
eşşekler yol alıncada geri döndüm jeliboncaya
teknik temel devam
passat
Yürü be eplasım kim tutar seni
kapalı tahtalardan açılacak olanlar varmış
spk başkanı akgiray açıkladı
eğerki bunlardan birinin ismi egs olsun sen gör ozaman keyfi
passat
Evet passat bende gordum akgiray in aciklamasını ancak bi turlu egyo gitmiyor cakildi kaldi egs nin borcunu odememismiydi egyo neden kIpramazki simdiye kadar haber almis olmazlarmidir egs nin aciklamasini ve almaya baslamalari lazim degilmi ama satmayacagim bende degerini alana kadar.Passat egyo nun egs deki ortaklik durmu tam olarak nedir birde basmane cukurundaki etut calismalarindan bir haber yok mu bilgin varmi
[QUOTE=deniz;414736]Evet passat bende gordum akgiray in aciklamasını ancak bi turlu egyo gitmiyor cakildi kaldi egs nin borcunu odememismiydi egyo neden kIpramazki simdiye kadar haber almis olmazlarmidir egs nin aciklamasini ve almaya baslamalari lazim degilmi ama satmayacagim bende degerini alana kadar.Passat egyo nun egs deki ortaklik durmu tam olarak nedir birde basmane cukurundaki etut calismalarindan bir haber yok mu bilgin varmi[/QUOTE]
abicim bitti o zemin etüdü
bu ayki meclis gündeminde karara bağlanacak
birde bu ödemenin olmayacağı erteleneceği kulağıma hafta sonu geldiydi di de ne çare
zaten pazartesi taban olduydu.ama bizim beklentimiz şu tarhte ödenecektir diye açıklamalarıydı
adamlar daha kurnaz çıktı.eylül ayında.yani 1 ide olabilir 31 i de.her an yapılabilir.
amma meclisten geçmeden yapmazlar bence
10-14 arası meclis toplantıoları var.onda sonra olacaktır inşallah
dikkat edersen ben eplasın lotunu hep sabit bıraktım.sadece egyoya ağırlık verdim.aldıkça aldım aldıkça aldım
çünkü ilk yatırıma başladığımda o kadar emin değildim.
.58 kuruştan eplas alırken fazla riske girmeyeyim dedim.sonra baktım hareketlendi 1 lira falan olacak dedim artık eplas alınmaz bari basmanedeki ortağı olan egyo alayım dedim.fiyaıda ucuz.lotu çoğalttıkmı en küçük bir harekette deli mangır kazandırır
amma eplas gitti egyo kaldı
önemli değil ben 1 günlük yatırımcı değilim sıra egyoyada gelecek.
eplasın bu gidişi hep kendi alanıyla ilgili olan haberlerdi
egyo o yüzden gitmiyordu
bakalım basmane açıklandığında ne yapacaklar
herşeyin hayırlısı olsun
passat