gunluk macd bugun yukari kesti bence 2-3 gun icinde yukari olur.
Printable View
gunluk macd bugun yukari kesti bence 2-3 gun icinde yukari olur.
[QUOTE=Vernikci;13416]sn catedral kulakların cınlasın :D bumerang isteriz[/QUOTE]
Sevgili vernikçi hayrını görürsün inşallah dolarların. Fincanın kulbunu yapıyo. Hele fincanın ağzına gelsin o kulp seyreyle gümbürtüyü o zaman:) Bastırsınlar bakalım nereye kadar bastıracaklar dövizi. Baskıdan kurtulunca ipini koparmış gibi olur artık:)
Yarın 15:30 dan sonra vadeli ve fx i izlemek lazım. Cuma imkb spot satışları bakalım nasıl yansıyacak dövize???
sevgi saygıyla
bol kazançlar
[QUOTE=catedral;13520]Sevgili vernikçi hayrını görürsün inşallah dolarların. Fincanın kulbunu yapıyo. Hele fincanın ağzına gelsin o kulp seyreyle gümbürtüyü o zaman:) Bastırsınlar bakalım nereye kadar bastıracaklar dövizi. Baskıdan kurtulunca ipini koparmış gibi olur artık:)
Yarın 15:30 dan sonra vadeli ve fx i izlemek lazım. Cuma imkb spot satışları bakalım nasıl yansıyacak dövize???
sevgi saygıyla
bol kazançlar[/QUOTE]
Bumerangın gücü adına .dng
arkadaşlar 1.2434 destek yapık eğer bu destek kırılırsa 1.2410 kadar ineriz buda vobda 1.2440-1.2435 kadar inmemiz anlamına gelebilir
gunluk macd alda oldugu surece long pozisyonu israrla tasiyacam.
[QUOTE=follow;13563]gunluk macd alda oldugu surece long pozisyonu israrla tasiyacam.[/QUOTE]
sn follow bende dolarda longdayım trend yukarı fakat bugün ve yarın piyasalara tepki alımları gelebilir buda bizi biraz strese sokabilir bencede pozisyonlar (long) taşınmalı hatta ek alımlar yapılmalıdır
[QUOTE=kaanyatirim;13564]sn follow bende dolarda longdayım trend yukarı fakat bugün ve yarın piyasalara tepki alımları gelebilir buda bizi biraz strese sokabilir bencede pozisyonlar (long) taşınmalı hatta ek alımlar yapılmalıdır[/QUOTE]
tepki alimi filan gelmez bu piyasalar bu sikintiyla yeni dipler bulur bence.Turban kararida var zaten yakin zamanda.Bence alip pusuya yatilacak zamandayiz zaten teknikte bunu destekliyor.
beklenen hareketini yapmaya basladi :)
+.[QUOTE=kaanyatirim;13518]arkadaslar yarın ve çarsanba günü dolarda gevşemeler görebiliriz usd/jpy ve eur/jpy kısa vadeli trendelrinin yukarı dönmesi borsalara alım getirebilir aynı zamanda ımkb nin kısa vadeli göstergelerinin aşırı satışta olması kurun aşşagı yönelmesine sebep olabilir bence pozisyonlar korunmalı ve ilave alımlar yapılmalıdır (şahsi kanaatim)[/QUOTE]
beklentim gerçekleşmeye başladı tabi buna ekstra olarak petroldeki bugünkü düşüşüde eklemek lazım
dolar hala yukarı :o ve dolarda 1.2434 geçmemekta aşşağı doğru geçmemekta ısrarcı
dolar yukarı yönünü koruyor değişen bişey yok sadece biraz stres artacak okadar :)
benim artik aklim almiyor.Ulkedeki beklentilere bakiyorum negatif,cari aciga bakiyorum negatif,faizlere bakiyorum yukseliyor,usd yurtdisina bakiyorum deger kazaniyor,usd/trl teknige bakiyorum al veriyor AMA USD DUSUYOR.Bende inat ediyorum ve satmiyorum bakalim nereye kadar.
[QUOTE=follow;13750]benim artik aklim almiyor.Ulkedeki beklentilere bakiyorum negatif,cari aciga bakiyorum negatif,faizlere bakiyorum yukseliyor,usd yurtdisina bakiyorum deger kazaniyor,usd/trl teknige bakiyorum al veriyor AMA USD DUSUYOR.Bende inat ediyorum ve satmiyorum bakalim nereye kadar.[/QUOTE]
sn follow petrole bakmanız yeterliydi aslında ama su saatten sonra yükselmesi gerekiyo yoksa çok hızlı bi biçimde aşşagı ineriz ama ben hala longdayım