saraylı hocanın sistemi al konumunda olduğundan pozisyondan tırsıyorum bu arada.
Printable View
saraylı hocanın sistemi al konumunda olduğundan pozisyondan tırsıyorum bu arada.
[quote=hpy;247950]saraylı hocanın sistemi al konumunda olduğundan pozisyondan tırsıyorum bu arada.[/quote]
sistem geriye dönük incelendiğinde 55 lik ema yı aşağı ya da yukarı geçtikten sonra aynı yeri bir daha teste edip yoluna devam etmiş.Bu durumda tekniği bir kenara bırakıp reverse olmak şart görünüyor.70 altı short üstü long gibi düşünülebilir.
[quote=unlimitted;247931]ehuehueueheu bu süperdi.
ben zaten iskelenin ucunda pardesünün yakaları kalkık bekliyom gelirse tekme atmak için. :..::..:[/quote]
öldürmeden atmayalım py yi ama::: ne olur olmaz sonra senin avatardaki yunus yutar onu kurtulur sonra deyyus ben peygamberim diye dolaşır ortalıkta.dng::D
Forumdaşlarla ben de tanişmak isterim yapilacak organizasyona katilabilirim.Sarayli hocam eğitim verecekse projeksiyon vs getirebilirim :)
topikten ızgara lüfer ve rakı anason kokuları yükseliyo..:..:
töbe töbe yaa...:..::D
[quote=Kanaatkar;247958]Forumdaşlarla ben de tanişmak isterim yapilacak organizasyona katilabilirim.Sarayli hocam eğitim verecekse projeksiyon vs getirebilirim :)[/quote]
kanaatkar tabi geleceksin,
yalnız orda eğitim yok abiler..
orda projeksiyon falan açarsak bayağı gırgır olur,bizi komple denize atarlar,py nın arkasından,vobda işlemler durur alimallah...:..::D:..:
[quote=saraylı;247959]topikten ızgara lüfer ve rakı anason kokuları yükseliyo..:..:
töbe töbe yaa...:..::D[/quote]
pala bugün mangalı yakıp bizi cızbız etmesin de:..: bana öyle geliyoki şimdilik terbiye ediyo.boks. tdışı istihdam verisiyle bugün mangal partisine başlıyacak::::D davetiyesi olan var mı, yoksa kaçak girmeye çalışcam palanın mangal partisine .uyk
[quote=saraylı;247960]kanaatkar tabi geleceksin,
yalnız orda eğitim yok abiler..
orda projeksiyon falan açarsak bayağı gırgır olur,bizi komple denize atarlar,py nın arkasından,vobda işlemler durur alimallah...:..::D:..:[/quote]
Abi nabiz yokluyorum eğitim icin müşteri varmı bi kurs acsak kac kişi gelir :)
Potansiyel goruyorum :..:
Trade ederek para kazanmak geride kaldi yeni trend eğitim vererek para kazanmak
arkadaşlar, saraylı abinin sisteminin görüntüsü bu mudur becerebilmiş miyim bakar mısınız lütfen.
[IMG]http://i49.tinypic.com/4gi1kn.png[/IMG]
svg.unli,
graf doğru da ,periodlardan emin değilim,
turuncu renkli ema 55 mi,biraz bana farklı gibi geldi...55 olacak o...
bir de kırmızı ve yeşil 6 ile10 ağırlıklı olcak...
sto da 14,3 olcak...:)
[quote=saraylı;247985]svg.unli,
graf doğru da ,periodlardan emin değilim,
turuncu renkli ema 55 mi,biraz bana farklı gibi geldi...55 olacak o...
bir de kırmızı ve yeşil 6 ile10 ağırlıklı olcak...
sto da 14,3 olcak...:)[/quote]
Abi MAV 8, MAV 13, MAV 89 ve STO 14,3,3 değil miydi?
bu grafiktekiler o şekilde. ben mi yanlış anlamışım acep.
halbuki o mesajını bilgisayarıma bile kopyalamıştım bi bakayım hemen dur.
[quote=unlimitted;247988]Abi MAV 8, MAV 13, MAV 89 ve STO 14,3,3 değil miydi?
bu grafiktekiler o şekilde. ben mi yanlış anlamışım acep.
halbuki o mesajını bilgisayarıma bile kopyalamıştım bi bakayım hemen dur.[/quote]
ilkönce öyle demiştim unli,ama sonra
mav: 6-10 ağırlıklı ve
ema yı da 55 yaptım...
sto doğru..
bu version daha iyi,biraz daha hızlı oluyor,bence böyle yap,değiştir..:)