-
Otomatik Al SAT
Otomatik AL - SAT başlamış hayırlı olsun... Artık "işim gereği ekrana bakamıyorum, yoksa elimde mükemmel sistem var" diyenler girin formulunuzu matriks sizin yerinize al sat yapsın, siz de akşam gelip paraları sayın :)
[url]http://www.osmanlimenkul.com.tr/Sayfa/TR/aktiftraderteknik-analiz/80.aspx[/url]
-
[quote=enorton;416197]Otomatik AL - SAT başlamış hayırlı olsun... Artık "işim gereği ekrana bakamıyorum, yoksa elimde mükemmel sistem var" diyenler girin formulunuzu matriks sizin yerinize al sat yapsın, siz de akşam gelip paraları sayın :)
[URL]http://www.osmanlimenkul.com.tr/Sayfa/TR/aktiftraderteknik-analiz/80.aspx[/URL][/quote]
Gerçekten sevindirici ama şu matrikste gerçek zamanlı gösterdiği verilerin üzerine refresh yapınca serverda olan verileri yazması, bu nedenlede sistemlerin repaint yapma olayı halen devam ediyor (bir çözümü varsa ben bilmiyorum diyelim).Millet sistemleri oto al-sat'ta denemeye başladığında olayın ne olduğu ortaya çıkarda düzeltirler umarım.
-
[quote=enorton;416197]Otomatik AL - SAT başlamış hayırlı olsun... Artık "işim gereği ekrana bakamıyorum, yoksa elimde mükemmel sistem var" diyenler girin formulunuzu matriks sizin yerinize al sat yapsın, siz de akşam gelip paraları sayın :)
[URL]http://www.osmanlimenkul.com.tr/Sayfa/TR/aktiftraderteknik-analiz/80.aspx[/URL][/quote]
bi altı ay, olaydaki kan revan ve matriks mağdur olaylarının istatistiğine bakarım, ondan sonra belki::: matriks bu boru deilll
-
[quote=Astatin;416302]bi altı ay, olaydaki kan revan ve matriks mağdur olaylarının istatistiğine bakarım, ondan sonra belki::: matriks bu boru deilll[/quote]
2 sene önce resmen bi tarafımı yırttım olayı anlatabilmek için, ben bi şekilde metastockla falan hallediyodum ama metastock kullanmayanlar zarar görüyor düzeltsinler diye (ayrıca düzeltilirse kendim de geçerdim ya neyse..) 1-2 hafta günde ortalama 2 telefon görüşmesi yaptım bunlarla.En son tam telefonda konuşurken dediğim olay oldu karşımda ki kişide gördü evet bunu düzeltelim ileticem dedi orda kaldı..Ben son kullanıcı olarak anlatabileceğim kadar anlattım eğer karşımda direk kodu yazanlar olsaydı mutlaka çözeceklerdi işi ama olmadı işte.
-
-
Otomatik Al SAt isteyenlerin çalıştıkları kurumla irtibata geçmeleri gerekiyormuş. Aracı kurumunuzun talep etmesi halinde otomatik Al - Sat modülü açılacakmış... Herkes zengin oldu desenize (!) :)
-
[quote=enorton;416449]Otomatik Al SAt isteyenlerin çalıştıkları kurumla irtibata geçmeleri gerekiyormuş. Aracı kurumunuzun talep etmesi halinde otomatik Al - Sat modülü açılacakmış... Herkes zengin oldu desenize (!) :)[/quote]
Zengin olmayı bilemicem ama yaşam kalitesini arttırır.Astinin dediği gibi 6 ay beklemek lazım oturması için..
-
[QUOTE=flexy;416462]Zengin olmayı bilemicem ama yaşam kalitesini arttırır.Astinin dediği gibi 6 ay beklemek lazım oturması için..[/QUOTE]
Valla ben inanmıyorum gir formulu çatır çatır para kazan... Olamaz boyle bişey :) Değil 6 ay, 600 ay geçse de olmaz bence...
-
[quote=enorton;416481]Valla ben inanmıyorum gir formulu çatır çatır para kazan... Olamaz boyle bişey :) Değil 6 ay, 600 ay geçse de olmaz bence...[/quote]
E yani :D otomatik alım satımın performansa bi katkısı olmaz.Fon yöneticisi gibi düşünmek lazım yada senin adına alım satım yapan bi eleman.O açıdan kolaylaştırır işini.Bazıları evdeki bilgisayar yerine vps kiralayıp onda çalıştırıyor mesela yazılımı :)