Haziran Ayı Sistem Performansları
Printable View
Haziran Ayı Sistem Performansları
Tam 6100 Puan zarar...
[quote=enorton;363902]Tam 6100 Puan zarar...[/quote]
mevsimleri takip et
[QUOTE=mevsimevsim;363906]mevsimleri takip et[/QUOTE]
olur.
Çok sükür haziranı artida kapattim ancak kar erimeleri fazla !!!
42 işlem 20 kar 22 zarar
+3050 puan brut kar
Fifti fifti bitti bu ay
[quote=mevsimevsim;363906]mevsimleri takip et[/quote]
[quote=enorton;363912]olur.[/quote]
nedemek istedi anlamadım ama iyi bişey heralde :)
[quote=Kanaatkar;363918]Çok sükür haziranı artida kapattim ancak kar erimeleri fazla !!!
42 işlem 20 kar 22 zarar
+3050 puan brut kar[/quote]
böyle bir ay için bence güzel performans.
bende de her işlem için 25 puan komisyon ve 25 puan kayma düşülmüş net hali 3100 puan
ama eksi :D
[QUOTE=Vox;363922]nedemek istedi anlamadım ama iyi bişey heralde :)[/QUOTE]
Ben de anlamadım :::
30 işlem (11 k, 19 z, %37); ortk/ortz=1.98; net kar +400 puan
-7000 puanlık mayısın zararını kapamak için benim için küçük ama insanlık için çok küçük bir adım...::::::
:D
Şu anda uyguladığım sistem,ki bu sistem alışılagelmiş mekanik sistemlerden biraz farklıdır,piyasanın kendi dalgasına göre hesaplanmış ve günde 3-9 defa değişen bir piyasa kritik değeri (=kd) kullanmakta ve trend yönünün tespiti için de bazı özel kendi yapımım tg lerden yararlanmakta...
tek zaman diliminde, vadeli piyasada çalışmakta,üniversal,ister fdow,ister euro/usd paritesine uygulayabiliriz,ya da dolar kontratlarına...
bu sistemin sabit bir getiri eğrisi yok,piyasanın kendi volatilitesine göre giriş çıkışları ayarlıyor,bu yapısıyla hiçbir ayı negatif kapatacağını zannetmiyorum,az kar etttiği ay olabilir,zarar olmaz...en azından şimdiye kadar olmadı...benim aylık hedefim de zaten 3000-5000 puan kar aralığı...
kazanma oranı %50 den yukarda oluyor büyük ihtimal..
komisyon ve kayma düştükten sonra:
aylık net kar.............7975 puan
14 trade/ 9 karlı/5 zararlı
w=%64 (kazanma oranı)
t= 569 ( trade başına kar)
ort kar.................1097
ort zarar...............380
r= 2,88 (ort kar/ort zarar)
P= 5,18 (performans)
bu parametrelerden en önemlileri,bu haliyle
aylık net kar> 3000
trade başına kar>300
Performans>3
saraylı kriterlerini karşılıyor.:rolleyes:
İnş temmuz ve önümüzdeki aylarda da başarılı gidişat devam eder,eğer gitmezse yeni sisteme geçerim,sırada denenmek için bekleyenler var...:::::::::...kapıda izdiham varmış,duyum aldım...:..:
2 karli 4 zararli net -4875. Eylul ekim aylarindaki referandum rallisinden bu yana toparlayamadi bir turlu. Sanirim pek cok sistem de ayni kaderi paylasiyor. Ortalama ve HLC den turetilen sistemlerin su siralar kar yazmasi pek mumkun degil gibi