Birbirimizi kırmayalım. Konunun ismi "seviyeli tartışma" dini ve siyasi konulara girip konu derinleşince tartışma seviyesizleşebiliyor.
Printable View
Birbirimizi kırmayalım. Konunun ismi "seviyeli tartışma" dini ve siyasi konulara girip konu derinleşince tartışma seviyesizleşebiliyor.
Bütün yazılanlar mı silindi sn hellim?
[QUOTE=enorton;178671]Bütün yazılanlar mı silindi sn hellim?[/QUOTE]
Sayın enorton siyaset ve din tartışılmaya başlandığında sonuç herzaman aynı oluyor.
Aynı konuyla ilgili yazılan mesajların hepsini karantina odasına alıyorum.
Sayın Hellim,
Mesajları geri istiyoruz. Tartışmada bulunmasam da, mesajları son anda inceleme şansım olmuştu. Konunun bu noktaya gelmesinin sebebi dini veya siyasi konular değildi. Bir arkadaşımızın (BM),karşısındakine (Şövalye) gramer ve rakım olarak düşük seviyeli cümlelerle hakaret etmesi ile başlayıp süregelen bir olaydı. Kaldı ki bu arkadaşımız hakaretini daha da genişleterek üniversitelere "it yuvası" demek gibi bir zavallı yorum da yapmıştır. Bu hakaret doğal olarak üniversite okumuş herkesedir ve ettiği bu hakaretler bu arkadaşın doğasına gayet uygundur çünkü mesajlarında medeniyet karşıtı olduğunu da ifade etmiştir ve muhtemelen üniversite okuyamamış olmayı bir gurur meselesine dönüştürüp içindeki haseti yansıtmıştır. Ama adam olmak için üniversite okumak gerekmediğinin farkında değildir. Bu vesileyle mesajları geri getirmenizi talep eder, ilgili cümlelerden alıntı yaparak bu "kişiye" hakkınca bir yanıt vermek isteğimi de size sunarım. Eğer o mesajlar geri gelmeyecekse diyeceğim şudur;
"Ben üniversitede hiç it görmedim ama forumlarda nadir de olsa görüyorum"
"Yunus Emre o dörtlüğü, insanın çevresi ile birlikte bilincini de tanıması gerektiğine, bilgi edinmenin bilinç-nesne iletişimi ile mümkün olan bir süreç olduğuna vurgu yapmak için kullanmıştır. Eğitimsiz yaratıkların eğitim kurumlarına hakaretlerine malzeme olsun diye yazmamıştır"
[QUOTE=HeLLiM;178674]Sayın enorton siyaset ve din tartışılmaya başlandığında sonuç herzaman aynı oluyor.[/QUOTE]
E ama tamda cevap yazıp bitirmişken ve buraya göndermişken yapilmazki bu...en azından ilgili olan okumalıdı değilmi?
şövalye patron geri gelsin bence ... üüüüüüüüüü
Ben de mesajları geri istiyorum, boşuna mı yazdık tartıştık o kadar... Tartışacağız ki doğruyu beraber bulalım... Küfürler, sataşmalar silinsin kalan kısmı geri gelsin...
Tartışma mesajları karantina odasında. Uygun zamanda tek tek inceledikten sonra tekrar yayımlıycam aynı zamanda tartışma tekrar alevlenmesin diye yeni yazılan mesajlarıda karantinaya alıyorum.
ben tartışmayı falan bilmiyorum ama .. şövalye patronu severim sayarım .. geri gelsin ...
Şövalye'nin gitmesine neden olanlar gitsin veya gönderilsin Şövalye kalsın. Kendisinden çok bilgi edindim ve daha da edinmek isterim.
Not:Tartışmayı bilmeyenler de engellensin derim. Çünkü, edepsizliklerini her yere bulaştırıyorlar.
Şovalye gelsin teknik resim koysun... hepinizle tek tek uğraşacak gücüm yok bu açık ortada asti, bende iktisat okudum, sendeki o müthiş [B]yazma[/B] becerisine sahip değilim, iyi yazıyosun, iyide karalama kampanyası yapabildiğini herkes daha evvel gördü, cevap olarak enortona özelden yolladım burada siliniyor...